Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Καρύδας: «Έκτος παίκτης μας ο κόσμος»!

Τη στήριξη του κόσμου σε κάθε παιχνίδι του Πανιωνίου επιθυμεί ο Σάκης Καρύδας, όπως υποστήριξε σε δηλώσεις του. «Να γεμίζει το γήπεδο σε κάθε αγώνα», τόνισε ο 36χρονος γκαρντ.

Ιδανικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Α2 ο Πανιώνιος, καθώς νίκησε τον Εθνικό Πειραιώς με 81-71, με «όπλο» του τους οπαδούς, στην πρεμιέρα της κατηγορίας.

Ο Σάκης Καρύδας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «κυανέρυθρων» για τη σημασία της παρουσίας του κόσμου στο Κλειστό της «Αρτάκης» σε κάθε αγώνα, καθώς αποτελεί τον έκτο παίκτη της ομάδας.

Επίσης, ο 36χρονος γκαρντ σχολίασε το πρώτο ματς της σεζόν με την ομάδα του Πειραιά, αλλά και το επόμενο, που ο «Ιστορικός» θα ταξιδέψει στην Καβάλα, για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, το Σάββατο (15/10, 17:00).

Αναλυτικά

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό: «Οι πρεμιέρες είναι δύσκολες, δυσκολευτήκαμε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με τον Εθνικό, κάποια στιγμή ελέγξαμε το ματς, ξεφύγαμε και με 14 πόντους ενώ μετά ξαναγύρισε το παιχνίδι. Τέλος καλό όλα καλά για εμάς σημασία έχει η νίκη. Να δούμε τι λάθη κάναμε για να διορθωθούμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι. Σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και νομίζω ότι η διάρκεια στο τέλος μας βοήθησε να έχουμε περισσότερες λύσεις και αυτό φάνηκε».

Για την παρουσία του κόσμου: «Ο κόσμος πραγματικά το λέμε όλα τα παιδιά συνέχεια, είναι ο έκτος παίκτης. Μας δίνει βοήθεια και πιστεύω ότι χωρίς αυτόν δεν θα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Τον θέλουμε κοντά μας, τον θέλουμε ακόμη περισσότερο και εμείς του υποσχόμαστε ότι θα είμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι έτσι ώστε να γεμίζει το γήπεδο σε κάθε αγώνα»!

Για το επόμενο ματς με την Καβάλα: «Όπως κάθε ματς έτσι και αυτό θα είναι πολύ δύσκολο εκτός έδρας. Η Καβάλα έχει ως στόχο την παραμονή αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Βλέπουμε ότι το πρωτάθλημα φέτος είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό. Και νομίζω θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να δουλέψουμε όλη την εβδομάδα σωστά, για να φτάσουμε στη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x