Ελλάδα

Κασελάκης: «Η Κηφισιά βγάζει σοβαρότητα»

Ο επαγγελματισμός και η ισορροπίες που επικρατούν ανάμεσα σε όλα τα μέλη της Κηφισιάς θα βοηθήσουν τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του, όπως τόνισε ο Λεωνίδας Κασελάκης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Το όπλο της Κηφισιάς στο φετινό πρωτάθλημα σχολίασε ο Λεωνίδας Κασελάκης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο φόργουορντ του συλλόγου των Βορείων προαστίων αναφέρθηκε στον επαγγελματισμό που επικρατεί στην ομάδα, σχολίασε την ήττα απ’ τον Φάρο για το Κύπελλο και τους στόχους της ομάδας για την φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Solo Basket» με τον Τόλη Κοτζιά:

Για την ήττα απ’ τον Φάρο στο Κύπελλο: «Δυστυχώς πέσαμε θύμα του Φάρου. Ήταν ευκαιρία για είσοδο στην τετράδα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Συμβαίνουν αυτά. Έχουμε όλα τα φόντα για να κάνουμε μια καλή χρονιλά. Είμαστε νεανική ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε όλο τον κόσμο να έρχεται στο Ζηρίνειο για να μας απολαύσει».

Για την μεταγραφή του Στίγκερς: «Είναι σημαντικό ότι έχει εμπειρία απ’ το ελληνικό πρωτάθλημα, σίγουρα θα βοηθήσει. Το σημαντικό είναι να τον βάλουμε στη χημεία της ομάδας. Οι μεταξύ μας ισορροπίες μας έχουν κάνει να έχουμε δυνατό σύνολο και θέλουμε να το διατηρήσουμε».

Για τις ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στο Eurocup και ιδιαίτερα την πρώην ομάδα του, ΑΕΚ: Καλή επιτυχία σε όλους. Είναι ευκαιρία να προκριθεί η ΑΕΚ που έχει το μεγαλύτερο βάθος συγκριτικά με τους υπόλοιπους. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος της ΑΕΚ, γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα. Για όλες τις ελληνικές ομάδες, αλλά ειδικά για την ΑΕΚ, που έχει το βάθος και δεν θα κουραστεί απ’ τα συνεχόμενα ταξίδια. Οι παίκτες έχουν την εμπειρία να ανταπεξέλθουν. Αυτό που είχα καταλάβει για τέτοιες περιπτώσεις είναι ότι όλα ξεκινούν απ’ το μυαλό. Αν είσαι συγκεντρωμένος στο αγωνιστικό κομμάτι, είσαι έτοιμος και αγωνιστικά και ψυχολογικά να το αντιμετωπίσεις».

Για τον στόχο της Κηφισιάς: «Να παίξουμε όμορφο μπάσκετ και να σωθούμε γρήγορα. Σίγουρα όμως θέλουμε και να αναδείξουμε το ταλέντο που υπάρχει σ’ αυτή την ομάδα. Είμαστε τυχεροί γιατί μας στηρίζει το τεχνικό επιτελείο και πρέπει να τους στηρίξουμε κι εμείς. Αυτό που μ’ αρέσει είναι ότι υπάρχει επαγγελματισμός. Απ’ την διοίκηση μέχρι τον τελευταίο που συμμετέχει στην ομάδα, όλοι βγάζουν σοβαρότητα».

Για την κάρτα φιλάθλου: «Είναι ένα μέτρο που κάνει το κοινό μόνο να δυσανασχετεί, δεν το φέρνει κοντά μας. Στην Ελλάδα ζητάμε να βγει μια κυβέρνηση να λήξει το παραμύθι με την γραφειοκρατία κι εμείς το φέρνουμε και στο γήπεδο. Υπάρχουν άνθρωποι που ρίχνουν χρήματα στις ομάδες και λαμβάνεται ένα μέτρο που απομακρύνει τον κόσμο απ’ τα γήπεδα. Είναι σαν να σαμποτάρει την επένδυσή τους. Δεν πρέπει να τιμωρούμε τους φιλάθλους για επεισόδια που τυχόν γίνουν, αλλά να συλλαμβάνονται αυτούς που τα κάνουν. Όπως και δεν γίνεται να μην έρχεται κόσμος στο γήπεδο ή να μην αγοράζει εισιτήρια διαρκείας, γιατί θα φοβάται μήπως υπάρχουν οκτώ παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών, για παράδειγμα, μέσα στη σεζόν. Πρέπει να το ξανασκεφτούν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x