Ελλάδα

Κασελάκης: «Μακάρι να έρθω στον ΠΑΟΚ, άρρωστος με τη νίκη ο Παπαθεοδώρου»

Καταπληκτικό επαγγελματία και άρρωστο με τη νίκη χαρακτήρισε τον Ηλία Παπαθεωδόρου ο Λεωνίδας Κασελάκης, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί ξανά στον ΠΑΟΚ.

Με αποθεωτικά λόγια αναφέρθηκε στον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ, Ηλία Παπαθεοδώρου ο Λεωνίδας Κασελάκης.

Οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν φέτος στην Αστάνα, με τον 26χρονο φόργουορντ να χαρακτηρίζει τον Έλληνα τεχνικό το next big thing της προπονητικής και άρρωστο με την νίκη κάτι που ταιριάζει στις μεγάλες ομάδες.

Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και να συνεργαστεί ξανά μαζί του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport:

«Πρόκειται για έναν καταπληκτικό επαγγελματία. Θεωρώ ότι είναι το next big thing της προπονητικής στην Ελλάδα. Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο για το μπάσκετ. Είναι άρρωστος με τη νίκη και πιστεύω ότι γι’ αυτό θα ταιριάξει με τον ΠΑΟΚ. Ασφαλώς και πρόκειται για ομάδα με πίεση αλλά μπορεί να τη διαχειριστεί. Κάθε χρόνο εξελίσσεται, πηγαίνει βήμα-βήμα στο επόμενο στάδιο. Γι’ αυτό θεωρώ πως διαρκώς βελτιώνεται και θα συνεχίσει να το κάνει και στον ΠΑΟΚ»

Δεν έχω μιλήσει με κανέναν άνθρωπο του ΠΑΟΚ , ούτε καν με τον Ηλία αλλά δεν είναι απίθανο να προκύψει αυτό το θέμα. Για να είμαι ειλικρινής, μακάρι να έρθω και εγώ. Έχω άριστη σχέση μαζί του και θα ήθελα να δουλέψουμε ξανά μαζί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x