Ελλάδα

Κασελάκης στον ΣΠΟΡ FM: «Ηγέτης ο Παππάς, πρωταγωνιστής ο Σλούκας»

Ως ηγέτη του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε τον Παππά ο Λεωνίδας Κασελάκης, ο οποίος δήλωσε δικαιωμένος για την επιλογή του να μετακινηθεί στην Αστανά.

Με τα καλύτερα λόγια για τον ηγέτη -όπως τον χαρακτήρισε- Νίκο Παππά μίλησε ο Λεωνίδας Κασελάκης.

Ο φόργουορντ της Αστάνα φιλοξενήθηκε στο στούντιο του ΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Faceball» των Τόλη Κοτζιά και Σταύρου Χονδροθύμιου όπου αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Αστάνα και την επιλογή του να αγωνιστεί εκεί το καλοκαίρι του 2016 αλλά και τον πρωταγωνιστή της Φενέρμπαχτσε, Κώστα Σλούκα.

Αναλυτικά όσα είπε για:

-την παρουσία του στην Χίμκι:
«Όταν πρωτοπήγα δεν ήμουν με το χαμόγελο στα χείλη. Όμως πλέον έχω προσαρμοστεί, έχω βελτιωθεί αγωνιστικά και σε καμία περίπτωση δεν έχω μετανιώσει για τίποτα και αισθάνομαι δικαιωμένος για την επιλογή μου».

-το παιχνίδι της Αστάνα με την Χίμκι:
«Ήταν έκπληξη και για εμάς ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί. Αξίζαμε να κερδίσουμε, ήμασταν καλύτεροι, όμως λόγω των βολών χάσαμε ένα ματς που αν το κερδίζαμε θα άλλαζαν οι ισορροπίες στο πρωτάθλημα».

-τον Νίκο Παππά:
«Αυτή τη στιγμή είναι ο πιο σημαντικός παίκτης στον Παναθηναϊκό. Έχει τρομερές ηγετικές ικανότητες, ανεβάζει και τους υπόλοιπους και όταν είναι καλά δύσκολα να μην κερδίσουν οι «πράσινοι». Έχει αποκτήσει winning spirit. Έχει βελτιωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και το μόνο που απομένει είναι να πάει σε ένα Final-4 και να το σηκώσει. Απλά τον καμαρώνω».

-τον Κώστα Σλούκα:
«είναι ένα παίκτης παράδειγμα του ότι μέσα από τν δουλειά κάθε χρόνο βάζεις κάτι στο παιχνίδι σου και τον εξιτάρει πάρα πολύ το ότι τον προπονεί ο κόουτς Ομπράντοβιτς. Είναι σε ομάδα πυλώνα της Ευρωλίγκας και ο Κώστας είναι σίγουρα πρωταγωνιστής και κοντεύει να γίνει ηγέτης».

-την παρουσία του στις μικρές Εθνικές ομάδες:
«Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτά τα χρόνια γιατί περνάγαμε καλά και έξω από το γήπεδο. Το θέμα είναι ότι επειδή είχαμε επιτυχίες μέσα στο γήπεδο περνούσαμε καλά και εκτός και ανυπομονούσαμε να έρθει το καλοκαίρι και να ενσωματωθούμε στην Εθνική».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x