Ελλάδα

Κασελάκης: «Υποχρεωμένοι να δείξουμε όσα δουλέψαμε»

Στην υποχρέωση που έχουν οι παίκτες της Κηφισιάς να τα δώσουν όλα στο ματς κόντρα στον Αρκαδικό αναφέρθηκε ο Λεωνίδας Κασελάκης, τονίζοντας τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του.

Όσα πρέπει να προσέξει η Κηφισιά στο ματς με τον Αρκαδικό σχολίασε ο Λεωνίδα Κασελάκης, τονίζοντας πως οι παίκτες έχουν την υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς τους να πάρουν τη νίκη.
Αναλυτικά, όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας! Επόμενος αντίπαλος μας ο Aρκαδικός. Μια ομάδα που καίγεται για τη νίκη και αναμένεται να παίξει με το υψηλότερο δυνατό κίνητρο. Εμείς από την πλευρά μας με την έναρξη του β/ γύρου θέλουμε να παίξουμε όλα τα ματς σαν να είναι τελικοί και να κατορθώσουμε να φύγουμε με το ροζ φύλλο αγώνα σε όσα περισσότερα μπορούμε. Aρχής γενομένης με τον Aρκαδικό στην Tρίπολη.

Για να γίνει όμως αυτό θα χρειαστεί να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας και να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού μέσω των ριμπάουντ. Από τις διεκδικούμενες φάσεις δείχνει μια ομάδα το πόσο πολύ θέλει τη νίκη κι εμείς πρέπει να το δείξουμε στο έπακρο αν θέλουμε να φύγουμε νικητές.

Επίσης, θα πρέπει στην επίθεση να γυρίσουμε τη μπάλα και να βρίσκουμε σε κάθε κατοχή την καλύτερη δυνατή επιλογή. Αυτό θα μας εξασφαλίσει ηρεμία και καλό αμυντικό τρανζίσιον. Έχουμε δουλέψει καλά όλη την εβδομάδα και είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στους εαυτούς μας να βγάλουμε στο παρκέ όλα όσα δουλεύουμε στην προπόνηση. Αυτά από μένα, να περνάτε καλά με υγεία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x