Ελλάδα

Καστρίτης: «Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα»

Ως ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα θεωρεί το ματς με τον Ολυμπιακό για τα Τρίκαλα ο Γιάννης Καστρίτης, παρά τη συντριβή της θεσσαλικής ομάδας από τους πρωταθλητές.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και ζήτησε ξεκούραση μέχρι το ματς με τον Κόροιβο το ερχόμενο Σάββατο, που θα είναι σημαντικό για την ψυχολογία, ενώ πιστεύει πως δεν είναι σωστό αυτή τη στιγμή να μιλάνε για αντικαταστάσεις και αλλαγές παικτών.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του, αλλά και για την πορεία του στην Ευρωλίγκα και να ευχηθούμε καλή δύναμη και υγεία μακριά από τραυματισμούς μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Τα παιδιά, σε παιχνίδια σαν αυτό με τον Ολυμπιακό, έχουν διάθεση και κίνητρο να δείξουν κάποια πράγματα και, μέχρι έναν βαθμό, είμαστε ικανοποιημένοι από την ομάδα μας. Μας βοήθησε πάρα πολύ το παιχνίδι να βγάλουμε και κάποια χρήσιμα συμπεράσματα σε κάποιους τομείς όπου θέλουμε αρκετή δουλειά.

Τώρα, αυτό που προέχει είναι και να ξεκουραστούμε, αλλά και να προετοιμαστούμε σωστά για το δύσκολο παιχνίδι του Σαββάτου, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί το Σάββατο κόντρα στον Κόροιβο, που είναι ματς ψυχολογίας.

Είμαστε αμέσως μετά από ένα παιχνίδι και δεν είναι σωστό, απέναντι στα παιδιά που είναι καθημερινά εδώ και δουλεύουν, να πούμε κάτι τέτοιο. Να είστε πάντα σίγουροι ότι εάν κριθεί απαραίτητο θα γίνει οτιδήποτε χρειάζεται, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος μας.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας και για τη σημερινή εμφάνιση και για την προσπάθεια στις προπονήσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x