Ελλάδα

Καστρίτης: «Μείναμε από δυνάμεις και λύσεις»

Στην έλλειψη δυνάμεων των παικτών της Κϋμης απέδωσε την «καθίζηση» του δεύτερου ημιχρόνου και την ήττα από τον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Καστρίτης.

Ο τεχνικός των Ευβοιωτών τόνισε πως αισθάνεται την ανάγκη να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες του και στάθηκε στην έλλειψη παικτών για τις προπονήσεις. Τόνισε πως προσπάθησαν να φανούν ανταγωνιστικοί και ζήτησε βελτίωση στα επόμενα μας για έρθουν οι νίκες.

Αναλυτικά: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή του ΠΑΟΚ και στην ομάδα του για τη σημερινή δίκαιη νίκη, Μετά από ένα σημείο στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εμφανές πως μείναμε από δυνάμεις και λύσεις. Ήταν φυσιολογικό να πάρει το παιχνίδι αυτήν την τροπή.

Παρά την ήττα, δίνω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Είχαμε απουσίες. Κάνουμε προπόνηση με δέκα ή ακόμη και εννιά άτομα. Θέλαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι, να μην εγκαταλείψουμε την προσπάθεια και να πιέσουμε ως το τέλος.

Θα κοιτάξουμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε και θα προετοιμαστούμε για το δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Συγχαρητήρια και πάλι στον ΠΑΟΚ για τη σημερινή νίκη, όπως και για την πρόκριση εις βάρος της ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x