Ελλάδα

Καστρίτης: «Μέσα από την άμυνά της είχε τον έλεγχο του ματς η ΑΕΚ»

Η καλή άμυνα της ΑΕΚ «μπλόκαρε» την Κύμη και έτσι δεν μπορούσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το ματς, όπως δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης μετά την ήττα της ομάδας του.

Οι απουσίες, αλλά και η καλή άμυνα της ΑΕΚ έφεραν μοιραία την ήττα στην Κύμη, σύμφωνα με τον Γιάννη Καστρίτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης:

«Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη δίκαιη νίκη της. Νομίζω ότι μετά το πρώτο 7λεπτο και μέχρι το 35’ μέσα από την άμυνα τους έλεγξαν απόλυτα τον ρυθμό του παιχνιδιού και δίκαια έφτασαν στην τελική επικράτηση. Εμείς για ένα ακόμα παιχνίδι, μετά και από αυτό στον ΠΑΟΚ που και εκεί είχαμε ένα καλό διάστημα στην αρχή, δυστυχώς πληρώσαμε τις ελλείψεις μας, τους τραυματισμούς και τα προβλήματα που έχουμε και που μας κοστίζουν στην καθημερινή μας προπόνηση. Τα παιδιά φυσιολογικά ξεμένουν από δυνάμεις.

Επιπλέον, δυστυχώς σε κάθε παιχνίδι πέρα από τα προβλήματα που έχουμε εξ αρχής, έχουμε να διαχειριστούμε και τα γρήγορα φάουλ που μας αναγκάζουν να αλλάξουμε το ροτέισον μας. Οπότε αυτός ήταν και ο σημαντικότερος λόγος σε ό,τι έχει να κάνει με εμάς, πέρα από την εμφάνιση της ΑΕΚ, για την εικόνα που δείξαμε στο σημερινό παιχνίδι.

Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να περιμένουμε τους παίκτες μας να επιστρέψουν υγιείς. Νομίζω ότι την επόμενη εβδομάδα θα είμαστε σε καλύτερη μοίρα, περιμένουμε και έναν καινούριο ξένο παίκτη να έρθει, οπότε θεωρώ ότι όταν με το καλό θα είμαστε όλοι μαζί θα δουλέψουμε με τον τρόπο που πρέπει και θα δείξουμε την βελτίωση που θέλουμε
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x