Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Καστρίτης: «Μία παρέα ο Αρκαδικός»

Στο καλό κλίμα της ομάδας του Αρκαδικού στάθηκε ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Καστρίτης, ενώ απέδωσε τα εύσημα στη διοίκηση και τους παίκτες του για την άνοδο στην Basket League.

Για τη μεγάλη επιτυχία του Αρκαδικού να ανέβει για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Basket League μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Τόλη Κοτζιά και Σταύρο Χονδροθύμιο ο Γιάννης Καστρίτης. Ο προπονητής της ομάδας δήλωσε πως θα παραμείνει στο τιμόνι της και τη νέα σεζόν, ενώ η διοίκηση θα έχει συζητήσεις με τον Δήμο για το γήπεδο.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Γιάννη Καστρίτη στο ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την άνοδο του Αρκαδικού στην Basket League:

«Ο Αρκαδικός είναι μία παρέα. Ξεκίνησε πριν 39 χρόνια. Έχει στη διοίκηση ανθρώπους που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε αντίξοες οικονομικές συνθήκες και μαζί με τους παίκτες μας που είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας, έβγαλαν τον καλύτερο τους εαυτό για να καταφέρουμε αυτή τη μεγάλη επιτυχία».

Για το αν θα είναι και τη νέα σεζόν προπονητής του Αρκαδικού:

«Θα μείνουμε μαζί, θεωρώ. Δεν τα έχουμε βάλει ακόμα κάτω με τον πρόεδρο, αλλά δεν νομίζω να προκύψει κάποιο θέμα. Εξασφαλίσαμε την άνοδο, το πανηγυρίζουν μερικοί ακόμα, αλλά πλέον στο μυαλό μας μπαίνει η συμμετοχή μας στη Basket Leagu, ώστε να είμαστε έτοιμοι τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων».

Τι κρατάει από τη φετινή σεζόν:

«Κρατάμε τη λέξη οικογένεια που μας κράτησε ενωμένους φέτος. Πάνω σε αυτή τη βάση θα χτίσουμε το δυναμικό μας και τη νέα σεζόν».

Για το γήπεδο του Αρκαδικού:

«Είναι ένα κομμάτι που απασχολεί ήδη έντονα τη διοίκηση. Η χωρητικότητα του γηπέδου είναι 1.200 άτομα το πολύ, αλλά έχει πολλές δυνατότητες να μεγαλώσει και άλλο. Η διοίκηση θα μιλήσει με το δήμο, αφού σε αυτόν ανήκει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x