Euroleague

Μυθικός Φελντέιν «κατάπιε» την Εφές!

Με βομβαρδισμό από τα 6,75 ο Ερυθρός Αστέρας έκανε σκόνη και θρύψαλα την Αναντολού Εφές, η οποία διασύρθηκε στο Βελιγράδι με 100-81! Απίθανη εμφάνιση από τον Τζέιμς Φελντέιν που σταμάτησε στους 29!

Φωτιά και λάβρα ο Ερυθρός Αστέρας... έκαψε το «πτώμα» της Αναντολού Εφές!

Με τον Τζέιμς Φελντέιν να πραγματοποιεί «εξωγήινη» εμφάνιση με 29 πόντους, οι Σέρβοι, που είχαν συνολικά 14/28 τρίποντα, επικράτησαν δια περιπάτου των Τούρκων με 100-81.

Στο 4-7 πλέον και οι δύο ομάδες, με τους ερυθρολεύκους να φτάνουν σε back to back μεγάλες νίκες (μετά το διπλό επί της Ρεάλ), την ώρα που η ομάδα του Περάσοβιτς συνεχίζει να προβληματίζει και να μην μπορεί ρυθμό...

Από το τρίτο δεκάλεπτο κι έπειτα, ο Ερυθρός Αστέρας πάτησε... γκάζι και «εξαφανίστηκε» μην επιτρέποντας σε κανένα σημείο του ματς στην αντίπαλό του να πλησιάσει, πόσω μάλλον να πιστέψει πως θα φέρει τα πάνω-κάτω στον αγώνα...

Ο άλλοτε φόργουορντ του Παναθηναϊκού είχε 7/9 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 3/3 βολές, 4 κλεψίματα, 1 ασίστ, 1 ριμπάουντ και κανένα λάθος σε μία... ονειρεμένη εμφάνιση. Στο «πλευρό» του Δομινικανού ο Ρότσεστι με 11 πόντους και 6 ασίστ, από 10 πρόσθεσαν οι Ντάνγκουμπιτς-Ντόμπριτς, 9 πόντους, ισάριθμα ριμπάουντ και 4 ασίστ είχε ο Λεσόρ.

Από πλευράς Εφές 16 πόντους είχε ο Ντάνστον (αλλά με πολλά προβλήματα στην άμυνα), 14 ο Ντράγκιτς και από 12 οι Άνταμς-Στίματς, με τους ΜακΚόλουμ, Λέντο, Μπράουν να μένουν χαμηλά και να μην βοηθούν την ομάδα τους.

Τα δεκάλεπτα: 29-23, 50-44, 74-62, 100-81

inner
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x