NBA

Καταρρέουν οι Θάντερ στην 4η περίοδο!

Μεγάλο πρόβλημα φαίνεται να έχουν οι Θάντερ στην τέταρτη περίοδο, καθώς σχεδόν πάντα το επιμέρους σκορ για εκείνους έχει αρνητικό πρόσημο!

Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η επίδοση των Θάντερ στη τέταρτη περίοδο τη φετινή σεζόν, με τους παίκτες του Μπίλι Ντόνοβαν να έχουν αρνητική διαφορά στο σκορ στο τελευταίο δωδεκάλεπτο.

Μετά από την ήττα στο παιχνίδι με τους Ρόκετς και ακόμα μια τραγική εμφάνιση στο συγκεκριμένο σημείο του παιχνιδιού δημοσιοποιήθηκε ένα άκρως ενδιαφέρον στατιστικό.

Στη πρώτη περίοδο η διαφορά στο σκορ είναι +232, στη δεύτερη +107, στη τρίτη +208 και στην τέταρτη -6!




Με μία πρώτη ανάγνωση θα μπορούσε κάποιος να πει πως οι παίκτες της Οκλαχόμα τα «χάνουν» στο φινάλε του παιχνιδιού. Από την άλλη, όμως, θα διακρίνει κανείς πως προκύπτει μία ανισορροπία με τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο και αυτό φαίνεται όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο στη δεύτερη περίοδο, όπου αφενός η διαφορά πόντων είναι θετική, αφετέρου είναι η πιο χαμηλή.

Επίσης, κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός πως η ομάδα στηρίζεται τόσο πολύ σε Ουέστμπρουκ και Ντουράντ. Στο κλείσιμο του παιχνιδιού και οι δυο είναι πολύ λογικό να είναι αρκετά καταπονημένοι και να μην έχουν καθαρό μυαλό για να πάρουν τις σωστές αποφάσεις.

Επιμέλεια: Νίκος Πατρινέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x