Ελλάδα

Κατέληξε σε 2-3 ο Πασκουάλ, Γκάμπριελ και Γκόρντον στη λίστα

Σε 2-3 περιπτώσεις παικτών κατέληξε ο Τσάβι Πασκουάλ για τον αντι-Γκιστ. Ψηλά στη λίστα ο Κένι Γκάμπριελ, αρέσει και ο Ντρου Γκόρντον. Άμεσα οι εξελίξεις.

Πολύ σύντομα ο Παναθηναϊκός θα έχει στις τάξεις του τον αντικαταστάτη του Τζέιμς Γκιστ. Ο Τσάβι Πασκουάλ μετά από ενδελεχή εξέταση της αγοράς έχει καταλήξει σε μια λίστα 2-3 υποψηφίων απαρτιζόμενη (κυρίως) από παίκτες που παίζουν στην Ευρώπη και έχουν ομάδα.

Στην κορυφή των προτιμήσεων του Καταλανού τεχνικού είναι ο Κένι Γκάμπριελ. Ο άλλοτε άσος του Ρεθύμνου και πρωταθλητής Τουρκίας με την Καρσίγιακα παίζει φέτος στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, αλλά δεν υπάρχει εκατέρωθεν ικανοποίηση από τη συνεργασία και μετά την πρόσληψη του Σάσα Ομπράντοβιτς η ρωσική ομάδα ψάχνει να τον αντικαταστήσει, κάτι που εξυπηρετεί τα πλάνα των «πράσινων».

Ο Γκάμπριελ είναι 27 ετών, με ύψος 2,03μ., πολύ αθλητικός, με αξιόλογο σουτ από μακριά και αγωνίζεται στη θέση «4». Φέτος ο Αμερικανός που δεν έγινε ποτέ ντραφτ έχει μόλις 5,3 πόντους, 3,1 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ και 1,1 κλεψίματα σε 18,1 λεπτά ανά αγώνα. Πέρσι έκανε σπουδαία σεζόν στην Τουρκία με 11,4 πόντους (39,9% στα τρίποντα), 5,7 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ σε 28 λεπτά ανά αγώνα.

Στη λίστα του Πασκουάλ είναι και ο Ντρου Γκόρντον. Ο 26χρονος Αμερικανός (2,06μ.), αδερφός του Άαρον που παίζει στους Ορλάντο Μάτζικ, έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον Γκιστ, αλλά δεν έχει τόσο καλό μακρινό σουτ. Ανήκει στη Λιέτουβος Ρίτας (έχει περάσει παλιά από Παρτιζάν, Σάσαρι, Μπάνβιτ και Ρεμς) και φέτος κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Eurocup με 16,2 πόντους (60% στα δίποντα, 20% στα τρίποντα), 11,4 ριμπάουντ, 1,2 ασίστ και 1,8 κλεψίματα σε 32 λεπτά ανά αγώνα. Η περίπτωσή του είναι θεωρητικά πιο δύσκολη, γιατί η Λιέτουβος Ρίτας τον έχει ανάγκη.

inner

Όσον αφορά στο θέμα του γκαρντ, για την ώρα δεν απασχολεί τους «πράσινους» και θα το επανεξετάσουν μόνο αν ο Πασκουάλ κρίνει πως δεν καλύπτεται επαρκώς μετά και την επιστροφή του Μάικ Τζέιμς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x