NBA

Καθήλωσαν τους Νικς οι Λέικερς, ξέρανε τους Πίστονς ο Ντινγουίντι

Ένα ξέσπασμα στην τελευταία περίοδο ήταν αρκετό για τους Λέικερς ώστε να επιβληθούν στο Λος Άντζελες των Νικς – Με τρελό buzzer-beater του Ντινγουίντι οι Νετς ξέραναν στους Πίστονς στο Ντιτρόιτ.

Χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερη αντίσταση σε ένα ματς που ήταν γενικότερα… παιδική χαρά, οι Λος Άντζελες Λέικερς επικράτησαν των Νιου Γιορκ Νικς με 127-107, χάρη σε ένα ξέσπασμά τους στην τελευταία περίοδο.

Μέχρι το ξεκίνημα του τελευταίου δωδεκαλέπτου, η ομάδα της Νέας Υόρκης ήταν κοντά στο σκορ, αλλά στο τέλος οι Λέικερς έχοντας περισσότερες επιθετικές λύσεις και με επιμέρους 30-18 εκτόξευσαν τη διαφορά παίρνοντας τελικά μια άνετη νίκη.

Κορυφαίοι ήταν οι Τζούλιους Ραντλ (27π., 12ριμπάουντ) και Τζόρνταν Κλάρκσον (29π., 6ριμπάουντ, 10 ασίστ) ενώ από την άλλη πλευρά, στα… ρηχά έμεινε ο Κρίσταπς Πορζίνγκις (17π.) που φορτώθηκε γρήγορα με φάουλ, ενώ ο Μπίσλι που επίσης είχε πρόβλημα με τα φάουλ πρόλαβε σε 13 λεπτά να σκοράρει 17 πόντους.

Στο άλλο ματς, οι Μπρούκλιν Νετς ξέραναν τους Πίστονς στο Ντιτρόιτ, επικρατώντας 101-100, χάρη σε ένα τρελό buzzer-beater του Σπένσερ Ντίνγουιντι που «απάντησε» στην προηγούμενη επιτυχημένη προσπάθεια του Αντρέ Ντράμον. Ο γκαρντ των Νες ήταν και ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του με 22 πόντους ενώ από την άλλη πλευρά ο Τομπάιας Χάρις είχε 20 σε ένα ματς που η ομάδα του κυνηγούσε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x