NBA

Κατηγορείται ως «εγκέφαλος» ληστείας ο Χάρντεν!

Ο γιος του παλιού σταρ του ΝΒΑ, Μόουζες Μαλόουν, κατηγορεί τον Τζέιμς Χάρντεν πως πλήρωσε τους ανθρώπους που τον ξυλοκόπησαν και τον λήστεψαν το καλοκαίρι, λόγω μίας δημόσιας κριτικής που του έκανε!

Στα δικαστήρια θέλει να σύρει ο Μόουζες Μαλόουν Τζούνιορ τον Τζέιμς Χάρντεν!

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ των ΗΠΑ, ο γιος του παλαίμαχου σταρ του ΝΒΑ κατηγορεί τον ηγέτη των Ρόκετς πως το περασμένο καλοκαίρι πλήρωσε κάποια άτομα το ποσό των 20.000 δολαρίων και εκείνα τον ξυλοκόπησαν και τον λήστεψαν. Μάλιστα, τα κοσμήματα που φέρονται να του έκλεψαν, εκτιμώνται πως κοστίζουν από 15.000 έως 50.000 δολάρια.

Αφορμή για να γίνει αυτό, στάθηκε η σκληρή κριτική που άσκησε ο Μαλόουν Τζούνιορ στον «Μούσια» για ένα μπασκετικό καμπ, στο οποίο η εγγραφή κόστιζε 250 δολάρια.

Από ‘κει και πέρα, συνολικά τέσσερα άτομα έχουν ταυτοποιηθεί ως δράστες για το συγκεκριμένο συμβάν, με έναν εξ αυτών να φέρεται να κατέθεσε πως είπε στον Μαλόουν Τζούνιορ: «Δεν σεβάστηκες τον Τζέιμς Χάρντεν και γι’ αυτό θα πρέπει να τιμωρηθείς». Τέλος, ο γιος του παλαίμαχου άσου του «μαγικού κόσμου» ζητά 1 εκατ. δολάρια ως αποζημίωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x