Εurobasket 2015

Κατσικάρης: «Στις λεπτομέρειες…»

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Φώτης Κατσικάρης μετά την ήττα της Εθνικής μας ομάδας από την Ισπανία, η οποία ήρθε στις λεπτομέρειες σύμφωνα με όσα είπε.

Οι λεπτομέρειες πήγαν στην πλευρά της Ισπανίας και εκεί οφείλεται η ήττα της Εθνικής μας ομάδας, όπως δήλωσε ο Φώτης Κατσικάρης, ο οποίος τόνισε πως πλέον άπαντες θα πρέπει να παλέψουν για μία θέση που οδηγεί στο προολυμπιακό τουρνουά.

«Μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά το χάσαμε στις λεπτομέρειες γιατί αυτές πήγαν στην πλευρά της Ισπανίας. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και είμαστε στεναχωρημένοι. Πάντα θα παλεύει αυτή τη ομάδα. Αυτό που θέλουμε όλοι είναι να κάνουμε το καλύτερο και να μπορέσει η Εθνική ομάδα να διεκδικήσει κάτι παραπάνω», δήλωσε αρχικά ο Φώτης Κατσικάρης και πρόσθεσε:

«Δεν το φοβηθήκαμε το παιχνίδι. Στο πλάνο που είχαμε σχεδιάσει, στο αμυντικό κομμάτι πήγαμε καλά. Εκτός από την αδράνεια στο πικ εν ρολ και κάποια ριμπάουντ που περιμέναμε από Μίροτιτς και Ρέγες. Η Ισπανία έπαιξε καλή άμυνα, που δεν είχε παίξει μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. Ήταν πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνά τους».

Και συνέχισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός: «Χάσαμε ένα παιχνίδι και από την άμυνα και την επίθεση. Κατεβάσαμε στους 73 πόντους την Ισπανία. Αλλά, λόγω κάποιων σουτ, λαθών και χαμένων βολών δεν μπορέσαμε να νικήσουμε. Η ομάδα ήταν πνευματικά έτοιμη, αλλά οι Ισπανοί έπαιξαν καλά αμυντικά. Πλέον, πρέπει γρήγορα να καταφέρουμε να πάρουμε τα παιχνίδια που έχουμε για να μπούμε στο προολυμπιακό».

Τέλος, ερωτήθηκε για τη διαιτησία: «Δεν είναι σωστή στιγμή να μιλήσουμε για τη διαιτησία. Οι διαιτητές δεν σφύριξαν το ίδιο στο βήμα του ΝΒΑ σε περιπτώσεις που το έκανε ο Γκασόλ. Ειδικά στη φάση του Αντετοκούνμπο στο τέλος, που θα μπορούσε να είχε μειώσει τη διαφορά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x