Euroleague

Κάζο ολκής για Φενέρ από Μακάμπι και χαμόγελα για «αιώνιους»!

Απίστευτη νίκη στην Κωνσταντινούπολη επί της Φενέρ πήρε η αδιάφορη Μακάμπι (79-81) με buzzer-beater του Λάντεσμπεργκ, χαρίζοντας ουσιαστικά την 3η θέση στον Ολυμπιακό. Ελπίδα τετράδας για Παναθηναϊκό.

Σε απίστευτο κάζο υποχρέωσε τη Φενέρ η Μακάμπι Τελ Αβίβ μέσα στην Κωνσταντινούπολη, καθώς μπορεί να είναι αδιάφορη και αποκλεισμένη εδώ και πολύ καιρό, αλλά επικράτησε με 81-79. χάρη σε απίστευτο buzzer-beater του Σίλβεν Λάντεσμπεργκ σε νεκρό χρόνο.

Η είδηση αυτή φυσικά δεν αφήνει αδιάφορους του δύο «αιωνίους», καθώς με αυτή την γκέλα ολκής, ο Ολυμπιακός κλειδώνει -αν δεν αυτοκτονήσει- την 3η θέση της Euroleague, ενώ πολύ γερά στη διεκδίκηση του πλεονεκτήματος της έδρας μπαίνει και ο Παναθηναϊκός Superfoods.

Σε ό,τι αφορά τους «ερυθρόλευκους» και ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει ρεκόρ 18-8 και αύριο αγωνίζεται με τον Ερυθρό Αστέρα. Η Φενέρ την ίδια ώρα έχει 17-10, αλλά ακόμα και σε περίπτωση ισοβαθμίας ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα έναντι του συνόλου του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Πλην της εκτός έδρας δοκιμασίας με τον Ερυθρό Αστέρα, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ, στην Τουρκία με την Αναντολού Εφές και εκτός με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Από την άλλη μεριά, ο Παναθηναϊκός Superfoods εφόσον κάνει το χρέος του και επικρατήσει της Μιλάνο φτάνει στο 16-11 και αυτομάτως κυνηγά βάσιμα τους Τούρκους, αλλά και την Μπασκόνια που με νίκη στην έδρα της Μπάμπεργκ φτάνει επίσης στο 16-11. Οι «πράσινοι» του Τσάβι Πασκουάλ φιλοξενούνται από τους Βάσκους μεθαύριο (23/3) και θέλουν τη νίκη για να έχουν πλεονέκτημα, αφού στο ΟΑΚΑ είχαν επικρατήσει μόλις με έναν πόντο.

Οι «πράσινοι» έχουν ακόμα στο πρόγραμμα την Μπασκόνια (εκτός), ΤΣΣΚΑ Μόσχας (εντός) και Μακάμπι (εκτός).

Όσο για το πρόγραμμα της Φενέρ, μόνο βατό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς έχει δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς με Εφές και Ρεάλ και τελευταία αγωνιστική με την Μπαρτσελόνα.




inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x