Ελλάδα

Κετσελίδης: «Ο Γιαννάκης έκανε απλά τον σταυρό του»

Τη διαφωνία του για την αποβολή του Παναγιώτη Γιαννάκη με δύο τεχνικές ποινές εξέφρασε ο βοηθός του έμπειρου τεχνικού, Γιώργος Κετσελίδης.

Άδικες χαρακτήρισε τις τεχνικές ποινές με τις οποίες αποβλήθηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης ο βοηθός του, Γιώργος Κετσελίδης.

Ο προπονητής του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο στο ματς με τον ΓΣΛ Φάρο, τόνισε ότι ειδικά στη δεύτερη περίπτωση, ο Παναγιώτης Γιαννάκης έκανε απλά τον σταυρό του, κάτι που δεν συνιστά ειρωνεία, όπως αντίθετα θεώρησε ο εκ των διαιτητών της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα είπε για τις τεχνικές ποινές που δέχθηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης και όχι μόνο:

«Ίσως και να ήταν άδικες, ειδικά η δεύτερη. Ήμουν πίσω του και είδα ότι απλά έκανε τον σταυρό του. Αυτό θεωρήθηκε ως ειρωνεία από τους διαιτητές. Επειδή είμαι θρήσκος, δεν θα συμφωνήσω με αυτή την εκδοχή.

Είναι δύσκολο για τους παίκτες όταν λείπει ο φυσικός τους ηγέτης, αυτός που τους εμπνέει. Από την άλλη, ενδεχομένως να λειτούργησε θετικά αυτό το στοιχείο, να έδωσε "ξύπνησε" τους παίκτες, να τους έδωσε ένα επιπλέον κίνητρο και από εκεί να γυρίσουν από το -17 στο -3. Εκεί κάποιες χαμένες ελεύθερες βολές μας κόστισαν, όπως και δύο φάσεις μία σε άμυνα και μία στην επίθεση.

Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά στο δεύτερο μέρος. Στο πρώτο, δεν μπήκαμε στο γήπεδο. Στο τέλος χάσαμε βολές, κάναμε και δύο λάθη και χάσαμε το παιχνίδι. Δεν αξίζαμε τη νίκη με βάση την εικόνα του πρώτου μέρους, αλλά την αξίζαμε με βάση την εικόνα του δευτέρου».

Σε ερώτηση για το αγωνιστικό σκέλος εν μέσω πολλών προβλημάτων: «Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες του Άρη, που παραμένουν στο γήπεδο, συγκεντρωμένοι και εμφανίζουν εικόνα καλή ή κακή. Θέλω να τους πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και συγχαρητήρια για την προσπάθεια που καταβάλουν όλο αυτό το διάστημα».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Μόλις ηρεμήσουμε, από αύριο το πρωί θα αρχίσουμε να προετοιμάζουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που έχει ξεχωριστή σημασία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x