Ελλάδα

Κι άλλη πράσινη «βόμβα»: Πάει ΚΑΙ για Κλαβέρ!

Δεν σταματά ο Παναθηναϊκός. Μετά τη συμφωνία με τον Γιάννη Μπουρούση, οι «πράσινοι» ετοιμάζονται να κάνουν δικό τους ΚΑΙ τον Βίκτορ Κλαβέρ, ενώ καλοβλέπουν και τον Οκάρο Γουάιτ.

Κινήσεις που ισχυροποιούν αφάνταστα το ρόστερ του κάνει ο Παναθηναϊκός.

Πληροφορίες αναφέρουν πως μετά την απόκτηση του Γιάννη Μπουρούση κινείται ΚΑΙ για την απόκτηση του Βίκτορ Κλαβέρ, με τον οποίο είναι κοντά σε συμφωνία.

Ο Ισπανός φόργουορντ μπορεί να καλύψει τις θέσεις «3» και «4», ενώ βοηθά και το γεγονός ότι είναι κοινοτικός, μιας και οι θέσεις των ξένων έχουν καλυφθεί.

Ο 28χρονος άσος (2,08μ.), που κατέκτησε με την Ισπανία το Ευρωμπάσκετ και θα παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, προέρχεται από μία καταπληκτική σεζόν με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν έχοντας 10,1 πόντους, 6,1 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ σε 26,7 λεπτά κατά μέσο όρο.

Εφόσον αποκτηθεί ΚΑΙ αυτός, τότε ο Παναθηναϊκός θα φτάσει τις τέσσερις προσθήκες παικτών από ομάδες Final Four (Τζέιμς, Σίνγκλετον, Μπουρούσης, Κλαβέρ).

Φημολογείται πως ο Παναθηναϊκός κοιτάζει και την περίπτωση του Οκάρο Γουάιτ, ωστόσο επειδή δεν υπάρχουν θέσεις ξένων είναι πιο δύσκολο να προχωρήσει κάτι. Τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ θέλει και ο Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x