NBA

Κιντ: «Το άξιζε ο Γιάννης»

Πανάξια σε δεύτερο All Star Game θα είναι παρών ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως δήλωσε ο προπονητής του στους Μπακς, Τζέισον Κιντ.

Ο Τζέισον Κιντ έβγαλε το καπέλο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τη δεύτερη επιλογή του σε All Star Game. Ο 23χρονος άσος έγινε ο πρώτος παίκτης των Μπακς που επιλέγεται σε δύο σερί All Star Game μετά από 38 χρόνια!

«Είναι μεγάλη τιμή και την αξίζει. Όχι μόνο επειδή ψηφίστηκε. Θα ήταν σίγουρα στο All Star Game, ούτως ή άλλως. Είναι σε μια μικρή αγορά και ήταν από τους παίκτες με τις περισσότερες ψήφους στο ΝΒΑ. Είναι ένας τύπος που αρέσει στον κόσμο για όσα κάνει εντός κι εκτός παρκέ. Πάνω από όλα ενδιαφέρεται για να κερδίζει. Το έχει πει και ο ίδιος πως θα πρέπει να κριθεί από τις νίκες του. Με όλους τους σπουδαίους παίκτες αυτό γίνεται. Δείτε τον Λεμπρόν, τον Κόμπι ή τον Τζόρνταν. Όλοι τους κρίθηκαν από το πόσα κέρδισαν, όχι από τα πόσα χρήματα έβγαλαν. Λίγοι είναι σε αυτή τη λίστα και πιστεύω πως ο Γιάννης θα είναι ανάμεσά τους», ανέφερε ο προπονητής του Μιλγουόκι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x