Ελλάδα

Κιούσης των Ράδιο Αρβύλα: «Ζητώ να δω το τελευταίο παιχνίδι του Διαμαντίδη στο ΣΕΦ»

Αίτημα στην ΚΑΕ Ολυμπιακός να παρακολουθήσει τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του Διαμαντίδη στο ΣΕΦ κατέθεσε ο γνωστός για τα παναθηναϊκά του αισθήματα, Χρήστος Κιούσης.

Μία ακόμη κίνηση που προάγει τον αθλητικό πολιτισμό επιδιώκει να κάνει ο Χρήστος Κιούσης. Το γνωστό μέλος των «Ράδιο Αρβύλα», που δεν κρύβει πως είναι φίλος του Παναθηναϊκού, εξέφρασε την επιθυμία να παρακολουθήσει από κοντά τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του Δημήτρη Διαμαντίδη στο ΣΕΦ, εφόσον η σειρά των τελικών κριθεί σε πέντε παιχνίδια. «Ίσως έτσι γίνει μια αρχή για έναν υγιέστερο τρόπο αντίληψης περί αθλητισμού και μπασκετικής αντιπαλότητας», καταλήγει ο Χρήστος Κιούσης.

Αναλυτικά το επίσημο αίτημά του στην ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Προς: ΚΑΕ Ολυμπιακό

Κυρίους: Γιώργο Αγγελόπουλο
Παναγιώτη Αγγελόπουλο

Κύριοι πρόεδροι,

απευθύνομαι σε εσάς ως φίλαθλος του μπασκετικού Παναθηναϊκού που ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει τον εμβληματικό αρχηγό του. Έναν παίκτη κόσμημα όχι μόνο γαι την ομάδα μου, αλλά και για την μπασκετική Ελλάδα γενικότερα. Σε αυτό το σημείο να ξεκαθαρίσω, ότι τέτοιον θεωρώ και τον Βασίλη Σπανούλη, τον οποίο ευτυχώς δε χρειάζεται να αποχαιρετίσουμε προς το παρόν.

Να που το πλεονέκτημα έδρας ευτυχώς δε σημαίνει τα πάντα, γιατί τότε όλα θα ήταν πολύ βαρετά. Έγινε break στο ΣΕΦ, έγινε break και στο ΟΑΚΑ και ποιός ξέρει τι άλλο θα δούμε σ' αυτή τη σειρά τελικών. Είναι πλέον αρκετά πιθανό το τελευταίο επίσημο παιχνίδι στη μπασκετική ζωή του Δημήτρη Διαμαντίδη να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2/6 στη δική σας έδρα. Σας απευθύνω λοιπόν το αίτημα για φιλοξενία κάπου κοντά στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να έχω την τιμή να είμαι εκεί στο φινάλε μιας εκπληκτικής καριέρας ενός τόσο μεγάλου αθλητή. Λόγω της αναγνωρισιμότητάς μου, εξαιτίας του ρόλου μου ως συμπαρουσιαστή στην πιο επιτυχημένη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, στο “Ράδιο Αρβύλα” και του ότι είμαι δηλωμένος Παναθηναϊκός, κρίνω ότι για να μη δημιουργήσω προβλήματα ασφαλείας, πρέπει να σας απευθύνω αυτό το αίτημα όσο πιο έγκαιρα γίνεται. Δε σκοπεύω ούτε να κρύψω την αγάπη για την ομάδα μου, ούτε φυσικά να προσβάλλω την προσπάθεια της δικής σας ομάδας. Ίσως έτσι γίνει μια αρχή για έναν υγιέστερο τρόπο αντίληψης περί αθλητισμού και μπασκετικής αντιπαλότητας. Να δείξουμε σε όλους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ότι εμείς έχουμε το σπουδαιότερο μπασκετικό Rivalry της Ευρώπης κι όχι μια κοκορομαχία μεταξύ οργανωμένων, οπαδικών εντύπων κλπ...

Σε ανταπόδοση αυτής της χάρης, μπορώ μόνο να σας καλέσω σε έναν αγώνα παρέα με τον π. Αντώνιο Παπανικολάου και τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου, που απ' όσο γνωρίζω αγαπούν το μπάσκετ με πάθος.

Περιμένω με ανυπομονησία τη θετική σας απάντηση για φιλοξενία και δημοσιοποιώ αυτή την επιστολή, όχι για να εκβιάσω το “ναι “ σας, αλλά για να δώσω την ευκαιρία σε υγιείς φιλάθλους να εκφραστούν.

Με εκτίμηση,

Χρήστος Κιούσης
»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x