Ευρώπη

Κλαβέρ για Ρεάλ και… Μπαρτζώκα

Αρκετές προτάσεις έχει στα χέρια του ο Βίκτορ Κλαβέρ, ο οποίος παράλληλα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την εμπιστοσύνη που του έδειξε φέτος ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Στον Γιώργο Μπαρτζώκα και τη Λοκομοτίβ Κουμπάν οφείλει τη… ζήτηση που έχει αυτό το καλοκαίρι ο Βίκτορ Κλαβέρ.

Ο Ισπανός φόργουορντ μίλησε στον Τύπο της χώρας του, όπου αποκάλυψε πως έχει πολλές προτάσεις (αρκετές και εκτός Ισπανίας), ξεκαθαρίζοντας όμως πως η ομάδα που θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν θα πρέπει να συμμετέχει στην Ευρωλίγκα.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί μία από τις επιλογές που θα ένιωθα πολύ καλά, αλλά από ‘κει και πέρα, δεν μπορώ να απορρίψω εντελώς τις άλλες προτάσεις. Ξέρω ότι η Βαλένθια θα κάνει τα πάντα για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά μου και γι’ αυτό ακούω όλες τις προτάσεις που μου έρχονται. Έχω αρκετές και εκτός Ισπανίας», δήλωσε αρχικά ο Βίκτορ Κλαβέρ, ο οποίος τόνισε πως την επόμενη σεζόν θέλει να παίξει οπωσδήποτε σε ομάδα Ευρωλίγκας και συμπλήρωσε:

«Σε σχέση με το περσινό καλοκαίρι, όπου αρκετός κόσμος αμφέβαλε για μένα, είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που μου έδωσε η Λοκομοτίβ Κουμπάν και ο προπονητής της. Η σεζόν ήταν καλή για μένα και έτσι κέρδισα ξανά το ενδιαφέρον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x