Ευρώπη

«Κλείδωσε» την πρωτιά η Μονακό

Μετά την τρίτη θέση που κατέκτησε στο FIBA Basketball Champions League η Μονακό «σφράγισε» το πλεονέκτημα έδρας στην κανονική περίοδο με τη νίκη της απέναντι στη Παρί Λεβαλουά.

Η Μονακό επικράτησε 91-87 στην παράταση της Παρί Λεβαλουά εκτός έδρας και κατέλαβε το πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι-οφ του γαλλικού πρωταθλήματος βάζοντας πλώρη για τον τίτλο.

Οι Μονεγάσκοι προπορεύονται με ρεκόρ (27-3), ενώ η Παρί Λεβαλούα βρίσκεται στην έκτη θέση με ρεκόρ (17-11). Πολυτιμότερος της αναμέτρησης ήταν ο Μπράντον Ντέιβις που πέτυχε 20 πόντους και μάζεψε 6 ριμπάουντ. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Τζέισον Ριτς που σκόραρε 22 πόντους και κατέβασε 3 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 21-15, 24-17, 11-18, 19-25, 10-16

Αυτή ήταν η 30η στροφή για το γαλλικό πρωτάθλημα ενώ απομένουν άλλες τέσσερις αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος και να ξεκινήσουν τα πλέι-οφ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής:

Λιμόζ- Πο Ορτέζ 75-66

Λε Πορτέλ- Γκραβελίν 75-62

Σαλόν Σαονέ- Χιέρ- Τουλόν 89-81

Σαλόν- Ρεμ- Ορλεάν 89-75

Σολέ- Βιλερμπάν 57-72

Στρασβούργο- Ναντέρ 65-74

Αντίμπς- Νανσί 86-77

Ντιζόν- Λε Μαν 66-74

Παρί Λεβαλουά- Μονακό 87-91

Επιμέλεια: Γιώργος Χρήστου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x