Ελλάδα

«Κλείνει» η οκτάδα του Κυπέλλου

Ο Κόροιβος υποδέχεται τον Προμηθέα και ο Πανιώνιος την Κύμη, με τους νικητές να συμπληρώνουν το παζλ των προημιτελικών του Κυπέλλου.

Ημέρα Κυπέλλου η σημερινή, καθώς θα προκύψουν οι δύο ομάδες που θα προστεθούν στις έξι πρώτες της κανονικής περιόδου της Basket League οι οποίες προκρίθηκαν αυτόματα στα προημιτελικά.

Ο Κόροιβος υποδέχεται στην Αμαλιάδα τον Προμηθέα Πατρών και ο Πανιώνιος μετά από τρεις σερί προκρίσεις την Κύμη σε δύο ματς με μεγάλο ενδιαφέρον. Οι δύο αγώνες θα αρχίσουν στις 17:00.

Υπενθυμίζεται πως ο νικητής του Κόροιβος-Προμηθέας θα παίξει στα προημιτελικά με την ΑΕΚ στο (κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας) ΟΑΚΑ, ενώ ο νικητής του Πανιώνιος-Κύμη θα συναντήσει τον Άρη. Εφόσον περάσουν οι νεοφώτιστοι, τότε το ματς θα γίνει στο Nick Galis Hall, ενώ αν προκριθούν οι «κυανέρυθροι» το παιχνίδι θα γίνει στη Νέα Σμύρνη, καθώς οι ομάδες μικρότερης κατηγορίας έχουν πάντα το πλεονέκτημα έδρας. Τα ήδη γνωστά ζευγάρια των προημιτελικών είναι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x