NBA

Κλείνουν… σπίτια οι Σπερς!

Πουθενά δεν νιώθουν φιλοξενούμενοι οι Σπερς! Η φουριόζα ομάδα του Σαν Αντόνιο άλωσε (και) τη Μινεσότα και φτάνοντας στο 13-0 εκτός έδρας απειλεί το ρεκόρ των Γουόριορς. Έβαλε 52, αλλά… έχασε ο Γουόλ!

Σαν στο σπίτι τους σε όλες τις έδρες του NBA συνεχίζουν να νιώθουν οι Σπερς! Έχοντας πάρει για τα καλά φόρα, η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς έκανε παρέλαση και στη Μινεσότα, περνώντας με 105-91 επί των Τίμπεργουλβς.

Καθοδηγούμενα και πάλι από τον φοβερό Λέοναρντ (που είχε 31 πόντους και συμπαραστάτη τον Μιλς με 15) τα «σπιρούνια» έφτασαν στο 13-0 μακριά από το Σαν Αντόνιο και διαθέτοντας το δεύτερο καλύτερο ξεκίνημα εκτός έδρας στην ιστορία, απειλούν… ευθέως το πρώτο που έκαναν πέρυσι (14-0) οι Γουόριορς.

Την ίδια ώρα ο εκπληκτικός Γουόλ έκανε τα πάντα απέναντι στην Ουάσινγκτον, αλλά έβρισκε… τοίχο στους Μάτζικ! Παρόλο που ο ηγέτης των Ουίζαρντς σταμάτησε στους 52 πόντους (συν 4 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 3 κλεψίματα) οι φορμαρισμένοι Μάτζικ επικράτησαν 124-116, κυρίως χάρη στους Πέιτον (25 πόντους) και Μπιγιόμπο (14 πόντους, 13 ριμπάουντ και 3 τάπες).

Αντίθετα, οι Πίστονς εκμεταλλεύτηκαν τη δυνατή έδρα τους (μετά την παρένθεση με τους Μάτζικ) αλλά και την κούραση των Μπουλς, οι οποίοι έπαιζαν τέταρτο παιχνίδι σε πέντε μέρες και έφτασαν σε σχετικά άνετη νίκη στο Ντιτρόιτ με 102-91.

Όσο για τους Νικς, συνέχισαν το βιολί τους και με πρωταγωνιστή τον Άντονι (που είχε 35 πόντους) πέτυχαν τέταρτη σερί νίκη μέσα στο Μαϊάμι με 114-103 επί των Χιτ. Κατά τ’ άλλα, οι Τζαζ σοβαρεύτηκαν στο τέλος του αγώνα με τους Σανς και παρόλο που έχασαν νωρίτερα διαφορά 23 πόντων, επικράτησαν με 112-105.

Μέσα σε αποθέωση, δε, για τον Ράντολφ (που επέστρεψε έπειτα από επτά παιχνίδια λόγω του θανάτου της μητέρας του) οι πληγωμένοι Γκρίζλις καθοδηγήθηκαν από τον ηγετικό Γκασόλ (26 πόντους, 12 ριμπάουντ) και λύγισαν τους επίσης ελλιπείς Σίξερς με 95-91.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x