Ευρώπη

Κλήθηκαν Μιλουτίνοφ κι άλλοι της Ευρωλίγκας στα «παράθυρα»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ του Ολυμπιακού κι αρκετοί ακόμη παίκτες που παίζουν στην Ευρωλίγκα κλήθηκαν στη 19μελή αποστολή της Σερβίας για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ στα «παράθυρα» του Νοεμβρίου.

Παίκτες που μεταξύ άλλων αγωνίζονται και στην Ευρωλίγκα, ανάμεσά τους και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, κάλεσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στην εθνική Σερβίας για τα «παράθυρα» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα γίνουν στα τέλη Νοεμβρίου.

Πάντως η συμμετοχή των παικτών της Ευρωλίγκας είναι μάλλον απίθανη, από τη στιγμή που οι ομάδες τους θα δίνουν αγώνες για τη διοργάνωση τις ίδιες ημερομηνίες.

Οι παίκτες που κλήθηκαν ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι: Στέφαν Γιόβιτς, Στέφαν Πένο, Ίλια Τζόκοβιτς, Μιλένκο Τέπιτς, Αλέκσα Ραντάνοφ, Αλέκσα Αβράμοβιτς, Ίβαν Πάουνιτς, Βάνια Μαρίνκοβιτς, Ντέγιαν Τοντόροβιτς, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Μίλαν Μάτσβαν, Σάβα Λέσιτς, Στέφαν Μπίρτσεβιτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Τζόρτζε Γκάγκιτς, Βασίλιε Μίτσιτς, Νεμάνια Νέντοβιτς, Μπράνκο Λάζιτς, Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, Μάρκο Γκούντουριτς, Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Ντέγαιν Μούσλι, Νίκολα Γιοβάνοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x