Ευρώπη

Κλήθηκε στην προεπιλογή της Σερβίας ο Μιλουτίνοφ!

Στην 25μελη προεπιλογή της εθνικής ομάδας της Σερβίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ κλήθηκε από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς ο Νίκολα Μιλουτίνοφ του Ολυμπιακού.

Την καλύτερη δυνατή προεπιλογή ενόψει του Ευρωμπάσκετ ανακοίνωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Τη Δευτέρα (19/6), ο προπονητής της εθνικής Σερβίας γνωστοποίησε τους πρώτους 25 που θα συμμετέχουν στην προετοιμασία και στις κλήσεις είναι και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ του Ολυμπιακού.

Από ‘κει και πέρα, ο ομοσπονδιακός κόουτς κάλεσε και τους ΝΒΑers Νεμάνια Μπιέλιτσα, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς και Νίκολα Γιόκιτς. Η πρώτη συγκέντρωση της Σερβίας είναι προγραμματισμένη για τις 20 Ιουλίου, ωστόσο όπως δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν θα είναι πάνε και οι 25, καθώς μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες η λίστα θα μειωθεί στους 18 διεθνείς.

Αναλυτικά η προεπιλογή της Σερβίας:

Μίλος Τεόντοσιτς, Στέφαν Γιόβιτς, Νεμάνια Νέντοβιτς, Βασίλιε Μίτσιτς, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, Μπράνκο Λάζιτς, Μάρκο Γκούντουριτς, Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, Νίκολα Κάλινιτς, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Μίλαν Μάτσβαν, Στέφαν Μπίρτσεβιτς, Νεμάνια Μπιέλιτσα, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Όγκνιεν Κούζμιτς, Βλάντιμιρ Στίματς, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Νίκολα Γιόκιτς, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Όγκνιεν Γιαραμάζ, Όγκνιεν Ντόμπριτς, Αλέξα Ραντάνοφ, Ντέγιαν Νταβίντοβατς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x