Ελλάδα

Κοντά σε Έρικ η ΑΕΚ! (video)

Μια πολύ ενδιαφέρουσα λύση για τη φροντ λάιν της φαίνεται ότι προχωρά η ΑΕΚ! Η «Ένωση» και ο Γιούρι Ζντοβτς έχουν καταλήξει στον αθλητικό (2,11) και all star του NBDL, Μάικλ Έρικ.

Στον ψηλό που θα την ισχυροποιήσει στη φροντ λάιν έχει καταλήξει η ΑΕΚ. Ήταν γνωστό πως η «Ένωση» αναζητούσε έναν αθλητικό παίκτη για τις θέσεις 4 και 5 και όπως όλα δείχνουν, αυτός θα είναι ο Μάικλ Έρικ.

Ο 27χρονος Νιγηριανός συνδυάζει ύψος (2,11) με ενδιαφέρουσα τεχνική κατάρτιση καθότι, πέραν της έφεσης στα ριμπάουντ και τα κοψίματα, διαθέτει αξιοπρεπέστατη ευχέρεια και στο σκοράρισμα.

Ο Έρικ αποφοίτησε το 2012 από το πανεπιστήμιο του Temple, ωστόσο δεν έγινε ντραφτ και την επόμενη διετία αγωνίστηκε στο NBDL. Μάλιστα έχει ήδη εμπειρία από τη χώρα μας, αφού τον Δεκέμβρη του 2014 μετακόμισε στον Πανελευσινιακό, με τη φανέλα του οποίου έπαιξε ένα ματς (19 πόντοι και 7 ριμπάουντ στη νίκη επί του Κοροίβου) πριν η ιταλική Μπρίντιζι πληρώσει το buy out στο συμβόλαιό του και τον κάνει δικό της.

Από τον περασμένο Οκτώβρη ο Νιγηριανός επέστρεψε στο NBDL, όπου έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με τους Texas Legends, οι οποίες μάλιστα είχαν ως αποτέλεσμα να κληθεί στο All Star Game. Το προηγούμενο διάστημα, δε, όταν ο Ολυμπιακός έψαχνε επίσης για ψηλό, το όνομά του είχε συμπεριληφθεί ανάμεσα σε αυτά που φέρονταν να εξετάζουν οι «ερυθρόλευκοι».





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x