Ελλάδα

Κοντά σε Κέντρικ Ρέι η ΑΕΚ

Έτοιμη να πυροδοτήσει τη δική της «βόμβα» είναι η ΑΕΚ, η οποία – όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης – βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Κέντρικ Ρέι.

Ο Κέντρικ Ρέι είναι ο «εκλεκτός» της ΑΕΚ για τη θέση του γκαρντ που έψαχνε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι έτοιμος να κάνει το «μπαμ».

Σύμφωνα με όσα μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης, η «βασίλισσα» βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ, με τον οποίο τέθηκε αντιμέτωπη το 2017/18 στο Basketball Champions League και λίγο έλειψε να δώσει στην Νίμπουρκ την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Την επόμενη σεζόν ο 25χρονος παίκτης, εξαργυρώνοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις του στην ομάδα από την Τσεχία πήρε μεταγραφή για την Μακάμπι Τελ Αβίβ χωρίς να ικανοποιήσει με την παρουσία του στο Ισραήλ.

Τον περασμένο Φεβρουάριο δόθηκε δανεικός στη γαλλική Λε Μαν, στην οποία είχε κατά μέσο όρο 10.5 πόντους (39.3%τρ.) και 1.9 ασίστ.

Σε επίπεδο Ευρωλίγκας ο 26χρονος κόμπο γκαρντ, την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια με την φανέλα της Μακάμπι, έχοντας 4.8 πόντους και 1.1 ασίστ κατά μέσο όρο, σουτάροντας παράλληλα με 42.5% στα δίποντα, 45.8% στα τρίποντα και 66.7% στις βολές.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x