Ελλάδα

Κοντά σε Μπριαντέ Ουέμπερ ο Ολυμπιακός!

Βρέθηκε ο εκλεκτός του Ντέιβιντ Μπλατ στον Ολυμπιακό! Ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής επέλεξε τον Μπριαντέ Ουέμπερ για τη θέση του γκαρντ (26, 1,88) και αναμένονται άμεσα εξελίξεις.

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον εκλεκτό του για τη θέση του γκαρντ βρίσκεται ο Ολυμπιακός!

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας στους «ερυθρόλευκους» προτάθηκε και αρέσει πολύ ο Μπριαντέ Ουέμπερ, που αυτή τη στιγμή αγωνίζεται με τη φανέλα της θυγατρικής ομάδας των Μαϊάμι Χιτ, Σίουξ Φολς Σκάιφορς και μάλιστα οι δύο πλευρές βρίσκονται ήδη σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις.

Πρόκειται για έναν παίκτη που αρέσει τον στον Ντέιβιντ Μπλατ για αυτό έδωσε το «ΟΚ» για την απόκτηση με τα υπάρχοντα δεδομένα πολύ δύσκολα θα χαλάσει η συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον παίκτη.

Ο Μπριαντέ Ουέμπερ είναι 26 ετών και τη φετινή σεζόν στη G-League μετρά 15,1 πόντους μέσο όρο, 4,5 ριμπάουντ και 6,2 ασίστ σε 33 παιχνίδια, ενώ το... socuting report κάνει λόγο και για έναν εξαιρετικό αμυντικό, ύψους 1.88.

Επίσης, ο Αμερικανός έχει περάσματα από Μέμφις Γκρίζλις (2016, 2018), Μαϊάμι Χιτ (2016), Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (2017), Σάρλοτ Χόρνετς (2017) και Χιούστον Ρόκετς (2017-18), χωρίς να έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα στην Ευρώπη.

Σύμφωνα μάλιστα με το eurohoops.net ο παίκτης έχει συμφωνήσει οριστικά και το μονο που απομένει είναι η ανακοίνωση.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x