Ελλάδα

Κοντά σε Ουίλ Τσέρι η ΑΕΚ!

Τα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ… προβάρει ο Ουίλ Τσέρι! Ο 25χρονος πλέι μέικερ της Γκαζιαντέπ, που «παίζει» δυνατά τις τελευταίες μέρες, φαίνεται πως είναι, πια, κοντά στην «Ένωση», η οποία τον θέλει άμεσα!

Και το όνομα αυτού, Ουίλ Τσέρι!

Ο 25χρονος είναι ο «εκλεκτός» της ΑΕΚ και του Γιούρι Ζντοβτς για τη θέση του πλέι μέικερ, καθώς το ενδιαφέρον των τελευταίων ημερών για τον παίκτη έγινε σήμερα (6/1)… χειροπιαστό, με τους ανθρώπους της «Ένωσης» να βρίσκονται, ήδη, σε συζητήσεις με την Γκαζιάντεπ και ο Αμερικανός, σύμφωνα με πληροφορίες, να είναι πολύ κοντά στο να αρχίσει να ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα!

Είναι δεδομένο πως ο Τσέρι θέλει να φύγει από την Τουρκία, φοβούμενος το πολεμικό κλίμα στη γειτονική χώρα, όπου τα τρομοκρατικά χτυπήματα έχουν γίνει πολύ συχνό φαινόμενο, ενώ θεωρεί την «Ένωση», σαφώς, μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του.

Επιθυμία της «βασίλισσας» είναι να τον έχει άμεσα στη διάθεσή της, ωστόσο η ομάδα του Στέφανου Δέδα δίνει την προσεχή Τρίτη (10/1) αγώνα στη Στοκχόλμη για το FIBA Europe Cup. Αν, τελικά, ο Τσέρι συμφωνήσει με την ΑΕΚ, αλλά συμπεριληφθεί στην αποστολή της τουρκικής ομάδας, στόχος του «δικεφάλου» είναι ο παίκτης να βρίσκεται την επομένη, κιόλας, ημέρα στην Αθήνα.

Ο Τσέρι γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 1991 στο Όκλαντ της Καλιφόρνια. Πέρασε από τα Summer League των Πέλικανς και των Καβαλίερς, για να παίξει στο NBA Development League με τη Canton Charge (θυγατρική των πρωταθλητών). Το 2014 πήγε στη Ζαλγκίρις, πέρυσι αγωνίστηκε στην Άλμπα Βερολίνο και φέτος στην Γκαζιάντεπ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x