Ελλάδα

Κοντά σε Τζαουάντ Γουίλιαμς η ΑΕΚ

Ελάχιστη είναι η διαφορά που χωρίζει τον Τζαουάντ Γουίλιαμς με την ΑΕΚ και όλα δείχνουν πως ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ θα υπογράψει.

Με γοργούς ρυθμούς στελεχώνεται το ρόστερ της ΑΕΚ. Μετά τη συμφωνία για την απόκτηση του Νίκολα Ιβάνοβιτς, η «Ένωση» απέχει μια ανάσα ΚΑΙ από τον Τζαουάντ Γουίλιαμς για τη θέση «4». Με τον Αμερικανό έχει μιλήσει ήδη ο Γιούρε Ζντοβτς, που τον είχε μαζί του στην Γκαζιαντέπ.

Ο 33χρονος άσος (2,06μ.) αποφοίτησε από το Νορθ Καρολάινα, δεν έγινε ποτέ ντραφτ αλλά έπαιξε μέσα σε τρία χρόνια (2008-2011) σε 90 ματς με τους Καβαλίερς έχοντας 3,8 πόντους και 1,5 ριμπάουντ ανά αγώνα. Πέρασε από Χάποελ Ιερουσαλήμ και Χάποελ Γκαλίλ Ελιόν στο Ισραήλ, για μια τριετία από την Παρί Λεβαλουά στη Γαλλία και την τελευταία διετία ανήκει στην Γκαζιαντέπ. Φέτος ολοκλήρωσε τη χρονιά με 12,4 πόντους (41,5% στα σουτ, 36,1% στα τρίποντα, 89,7% στις βολές), 4,7 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ σε 29,5 λεπτά ανά αγώνα. Διακρίνεται για το πάθος του, είναι αξιόπιστος αμυντικός και καλός σουτέρ από μακριά.

Η ΑΕΚ προχωρά σε αυτή τη λύση, καθώς ο Οκάρο Γουάιτ δεν ήταν εφικτό να αποκτηθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x