Ευρώπη

Κοντά στην έξοδο ο Μπαρτζώκας

Πολύ κοντά στην έξοδο είναι πιθανό να βρεθεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας, σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, σε περίπτωση που η Μπαρτσελόνα ηττηθεί από την Βαλένθια στην αποψινή αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.

Πολλούς από τους υποστηρικτές που είχε στην Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχει χάσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Όπως αναφέρουν τα ισπανικά μέσα, η κακή πορεία της ομάδας σε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα την φετινή σεζόν φαίνεται πως έχει βάλει σε σκέψεις τους ιθύνοντες του συλλόγου σχετικά με το μέλλον του Έλληνα τεχνικού, παρά το μεγάλο κόστος που θα απέφερε η πιθανή αποδέσμευσή του.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται η αποψινή αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Βαλένθια να αποτελέσει την τελευταία παρουσία του 51χρονου προπονητή στον πάγκο του συλλόγου της Καταλονίας, καθώς σε περίπτωση ήττας η «μπλαουγκράνα» αποκλείονται από την συνέχεια των play offs, χάνοντας έτσι και τον τελευταίο στόχο που της έχει απομείνει τη φετινή χρονιά.

Ο Μπαρτζώκας, σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα άφησε να εννοηθεί πως νιώθει ενοχλημένος από την απόφαση της διοίκησης να μην προχωρήσει στην απόκτηση κάποιου ψηλού που θα κάλυπτε το κενό που δημιούργησαν οι τραυματισμοί των Ντόελμαν και Φαβεράνι.

«Είμαι εδώ για να ακολουθήσω το πλάνο του συλλόγου, το οποίο τη φετινή χρονιά προβλέπει να επικεντρωθούμε στην ανάπτυξη νέων παικτών. Αν με ρωτάτε αν συμφωνώ με αυτό, σας απαντώ ότι θα επανεκτιμήσουμε την κατάσταση μετά το τέλος της σεζόν» ήταν τα λόγια του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x