Euroleague

Κοντός: «Ο Παναθηναϊκός γίνεται και πάλι ομάδα με χαρακτήρα. Οι διαιτητές όμως δεν τον σέβονται»

Ο Δημήτρης Κοντός καταγράφει ένα μεγάλο συμπέρασμα που βγαίνει από τη χθεσινή εμφάνιση και νίκη του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι.

Ο Καλάθης απουσίαζε και χθες αλλά ο Παναθηναϊκός πήρε άλλη μια νίκη. Και μάλιστα, σε μια πολύ δύσκολη έδρα, στην οποία πολλές φορές έχει φύγει με το κεφάλι σκυμμένο. Ο Δημήτρης Κοντός, ο οποίος περιέγραψε το ματς για λογαριασμό του ΣΠΟΡ FM, σήμερα το πρωί σχολίασε στους «94,6» την εμφάνιση των πράσινων, φτάνοντας σε ένα μεγάλο συμπέρασμα...

«Ο Παναθηναϊκός γίνεται και πάλι ομάδα με χαρακτήρα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ρεπόρτερ των πράσινων, στεκούμενος στην απουσία του Καλάθη, την παρουσία παικτών που έχουν βγει μπροστά για να καλύψουν το κενό του, και γενικότερα την λειτουργία της ομάδας που δεν έχει επηρεαστεί καθόλου από την απουσία του ηγέτη της.

Ωστόσο ο Δημήτρης Κοντός κατέγραψε άλλη μια πραγματικότητα για τους πράσινους. Την αντιμετώπιση που τυγχάνει η ομάδα από τη διαιτησία, ειδικά στα εκτός έδρας ματς.

«Έχει εκφράσει ξανά ο ΠΑΟ τη δυσαρέσκειά του στην Ευρωλίγκα. Πάντα όμως κάτι συμβαίνει... Πάντα κάποιος παίκτης σημαδεύεται. Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός από τους διαιτητές. Δεν γίνεται να σφυρίζουν χθες διαιτητές, οι δύο εκ των οποίων είναι επιπέδου χειρότερου του Eurocup», ανέφερε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x