Ελλάδα

Κοντός στον ΣΠΟΡ FM: «Δεν γίνεται να τιμωρείται μόνο η μία πλευρά»

Στις αποφάσεις που έχουν ληφθεί από την αθλητική δικαιοσύνη στο μπάσκετ στάθηκε ο Δημήτρης Κοντός στον ΣΠΟΡ FM.

Για δύο διαφορετικές συμπεριφορές της αθλητικής δικαιοσύνης στο μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους αδελφούς Αγγελόπουλους έκανε λόγο ο Δημήτρης Κοντός στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το «ο νόμος του ΟΑΚΑ» λεγόταν και το 2007 επί Παύλου και Θανάση όταν κέρδιζε ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό. Εμένα δεν μ αρέσει καθόλου και θα το πω δημόσια, για παράδειγμα ο κ/.Βασιλειάδης ο οποίος είναι αρκετά ευαίσθητος σε θέματα βίας, ξεχάστε το ΟΑΚΑ και το ΣΕΦ. Τι έγινε στο ΟΑΚΑ για να το ξεχάσει ο Παναθηναϊκός; Πέρσι ο Παναθηναϊκός έχασε το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακός και δεν άνοιξε μύτη την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός νίκησε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πήρε αγκαλιά του Αγγελόπουλους, προχθές νίκησε ο Ολυμπιακός και δείρανε και την αποστολή του ΠΑΟ. Αν έχανε ο Ολυμπιακός τι θα γινόταν;», αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Κοντός και συνέχισε:

«Τι σχέση έχει με αυτό που έγινε στο ΣΕΦ. Έχουμε επεισόδια σε ένα γήπεδο τα οποία τα κάνουμε γαργάρα, κατά πολύ μεγάλο ποσοστό, έχουμε όσα συνέβησαν με τους διαιτητές που και αυτά να κάνουμε γαργάρα κατά ένα μεγάλο ποσοστό, πολλή μεγάλη μερίδα το κάνει...
Να μην τα τσουβαλιάζουμε όλα. Μια κατάσταση που στο κύπελλο πάλι είχαμε τα ίδια στη φυσούσα. Την Κυριακή είχαμε πάλι τραμπούκα και φωτοβολίδες, ενώ στο ΟΑΚΑ δεν είχαμε τίποτα. Να πει η κυβέρνηση άλλο το κομμάτι του instagram, αλλά δεν έχει σχέση με το τι γίνεται στο κάθε γήπεδο.
Έχουμε δυο εκ διαμέτρου διαφορετικές συμπεριφορές και στο τέλος θα οδηγήσουμε το ΟΑΚΑ να γίνει ζούγκλα όταν δεν καταδικάζει κανείς και τα βάζουμε όλα σε ένα καζάνι.

Όταν είχε φύγει ο Διαμαντίδης, είχαμε πάλι ανάλογες εικόνες. Και την Κυριακή γυρίσαμε 4-5 χρόνια πίσω. Όταν έκανε χειρονομίες ο Αγγελόπουλος δεν άνοιξε ρουθούνι. Είχε κάνει χειρονομία στον πάγκο του ΠΑΟ σε κεκλεισμένων των θυρών ματς. Τιμωρήθηκε ο κ.Αγγελόπουλος; Δεν τιμωρήθηκε. Αντιθέτως τον Γιαννακόπουλο από καμπάνα σε καμπάνα τον πηγαίνουν. Δεν είναι το ίδιο. Δεν είναι η ίδια αντιμετώπιση. Δεν μπορείς να τιμωρείς τη μία πλευρά συνέχεια...», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x