Ευρώπη

Κόντρα ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπαρτσελόνα για Ουοναμέικερ

Τον Μπράντ Ουοναμέικερ έχουν ξεχωρίσει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε περίπτωση που ο Μίλος Τεόντοσιτς αποχωρήσει από την ομάδα για να αγωνιστεί στο ΝΒΑ. Ενδιαφέρον και της Μπαρτσελόνα για τον Αμερικανό γκαρντ.

Τον Μπραντ Ουόναμεϊκερ θεωρούν ως τον πλέον κατάλληλο για αντικαταστάτη του Μίλος Τεόντοσιτς οι ιθύνοντες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα "encestando.es".

Ο Σέρβος γκαρντ είναι πιθανό το ερχόμενο καλοκαίρι να αποχωρήσει από την «αρκούδα», προκειμένου να αγωνιστεί στο «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ και οι Ρώσοι είναι έτοιμοι να προσφέρουν ένα ιδιαίτερα ικανοποιητικό ποσό στον παίκτη της Νταρουσάφακα, ώστε να τον πείσουν να "μετακομίσει" στη ρωσική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, εκτός του Δημήτρη Ιτούδη, και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Ουοναμέικερ και θα ήθελε να τον εντάξει στα πλάνα του στην περίπτωση που παραμείνει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και την επόμενη σεζόν. Μάλιστα, αν τελικά η υπόθεση του Ουαναμέικερ δεν προχωρήσει, ο σύλλογος της Καταλονίας αναμένεται να εξετάσει και την περίπτωση του γκαρντ της Μπασκόνια, Σέιν Λάρκιν, ο οποίος αποτελεί εκ των αποκαλύψεων στη φετινή Ευρωλίγκα.

Εκτός του Αμερικάνου γκαρντ, οι δυο ομάδες αναμένεται να παλέψουν και για τα… μάτια του Λετονού Γιάνις Τίμα. Ο 24χρονος φόργουορντ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, με την οποία σε 13 συμμετοχές στο Eurocup, είχε 16.2 πόντους και 4.7 ριμπαόυντ ανά παιχνίδι.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Ξενικάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x