Euroleague

Κολόμ: «Ομάδα για το Final 4 της Ευρωλίγκας ο Παναθηναϊκός»

Ως μία πολύ μεγάλη πρόκληση για την Ούνιξ Καζάν χαρακτήρισε ο Κίνο Κολόμ την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Στους σοβαρούς υποψήφιους για μία θέση στο φετινό Final 4 της Ευρωλίγκας κατατάσσει τον Παναθηναϊκό Superfoods ο Κίνο Κολόμ, ενόψει της αναμέτρησης με την Ούνιξ Καζάν, με τον 28χρονο γκαρντ να χαρακτηρίζει πρόκληση την αντιμετώπιση των Νικ Καλάθη και Μάικ Τζέιμς.

«Ολοκληρώνουμε τον πρώτο γύρο της Ευρωλίγκας με το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος παίζει πολύ καλά το τελευταίο διάστημα, ειδικά αφότου ανέλαβε τον πάγκο του ο Τσάβι Πασκουάλ. Είναι μία physical ομάδα, με ποικιλία παικτών που μπορούν να αλλάζουν στα σκριν, ενώ έχουν καλούς γκαρντ στην περιφέρειά τους. Έχουν καλούς σκόρερ και μπορούν να βρουν πόντους με οποιονδήποτε τρόπο. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός είναι ένας από τους υποψήφιους για το Final 4. Όμως, παίζουμε στην έδρα μας και εάν παίξουμε όπως κάνουμε το τελευταίο διάστημα, τότε θα πάρουμε μία πολύ σημαντική νίκη», ανέφερε αρχικά στο blog που έχει στην Ευρωλίγκα ο Κίνο Κολόμ και πρόσθεσε:

«Οι Νικ Καλάθης και Μάικ Τζέιμς είναι πολύ καλοί γκαρντ, πολύ διαφορετικοί και γι’ αυτό θα είναι μία πρόκληση. Αυτό γίνεται όταν παίζεις στην Ευρωλίγκα, προσπαθείς να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς κόντρα σε μεγάλους παίκτες. Αμφότεροι είναι πολύ επικίνδυνοι και η αντιμετώπισή τους στην άμυνα θα είναι μία καλή πρόκληση για την ομάδα μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x