Ελλάδα

Καταθέτει την ένσταση ο Κολοσσός για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Έτοιμος να καταθέσει ένσταση για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, είναι ο Κολοσσός Ρόδου.

Τη δικαίωσή του από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ θα επιδιώξει ο Κολοσσός, καθώς αναμένεται να καταθέσει ένσταση για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Οι Ροδίτες γνώρισαν την ήττα με σκορ 85-84, ωστόσο στο συγκεκριμένο παιχνίδι υπήρξαν ορισμένα λάθη των διαιτητών, που κρίθηκαν κομβικά.

Η ένσταση, λοιπόν, των «θαλασσί» θα είναι για τρεις λόγους. Πρώτος και κύριος, φυσικά είναι η επαναφορά του Μάλκολμ Γκρίφιν, από την οποία προήλθε το νικητήριο τρίποντο του Έλστον Τέρνερ, όπου η μπάλα έσκασε εκτός ορίων.

Δεύτερον, για το γεγονός ότι μετά το καλάθι των φιλοξενούμενων κύλησε χρόνος και οι διαιτητές υπέδειξαν ότι απέμεναν 1,2’’ για τη λήξη. Όμως, στο βίντεο του αγώνα φαίνεται ότι θα έπρεπε να είχαν υποδείξει πως απέμεναν 1,7’’ για το τέλος.

Τρίτον, ακριβώς πριν την «επίμαχη» τελευταία φάση, υπάρχει μία άλλη όπου ο Μιχάιλο Άντριτς διεκδικεί το επιθετικό ριμπάουντ του Κολοσσού με έναν αντίπαλό του, με την μπάλα να καταλήγει εκτός και τους διαιτητές να δίνουν κατοχή στον ΠΑΟΚ.

Έτσι, τη Δευτέρα (21/12) οι άνθρωποι της ομάδας από τη Ρόδο θα στείλουν την ένστασή τους και πλέον θα είναι στην ευχέρεια του Αθλητικού Δικαστή εάν θα δεχτεί να την εξετάσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x