Ευρώπη

Κομνηνός: «Η πρώτη χρονιά του Basketball Champions League πήγε καλά» (video)

Πολύ αισιόδοξος είναι ο Πατρίκ Κομνηνός για το μέλλον του Basketball Champions League, καθώς η διοργάνωση έχει λάβει πολλά θετικά μηνύματα.

Ευχαριστημένος με την παρθενική χρονιά του Basketball Champions League είναι ο Πατρίκ Κομνηνός, με τον εκτελεστικό διευθυντή της διοργάνωσης να εμφανίζεται αισιόδοξος για το μέλλον της, λέγοντας πως η επιστροφή των περισσότερων ομάδων είναι σαν ψήφος εμπιστοσύνης.

«Χαιρόμαστε για τον αντίκτυπο που είχε η πρώτη χρονιά, που ήταν ένας μαραθώνιος. Η κάθε χρονιά είναι και ένα λιθαράκι στην προσπάθεια που κάνουμε να χτίσουμε μια νέα διοργάνωση. Η πρώτη χρονιά πήγε καλά. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Ελπίζω η δεύτερη χρονιά να πάει ακόμα καλύτερα. Αυτό είναι το μήνυμα που περνάμε στις ομάδες. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Οι ομάδες πρέπει να κάνουν σχεδιασμό, τίποτα όμως δεν κρίνεται σε μια κλήρωση», δήλωσε αρχικά ο Πατρίκ Κομνηνός.

Για το που πηγάζει η αισιοδοξία του: «Η επιστροφή όλων των ομάδων που συμμετείχαν πέρυσι και κέρδισαν από τα εθνικά τους πρωταθλήματα το δικαίωμα συμμετοχής ήταν ψήφος εμπιστοσύνης για εμάς. Τρανότερο παράδειγμα η επιστροφή των τριών ελληνικών ομάδων, όπως και οι σύλλογοι της Ισπανίας που αποτελεί μια μεγάλη αγορά. Πλέον έχουμε συνολικά 21 πρωταθλητές από όλη την Ευρώπη. Επιστρέφουμε σε ένα μοντέλο 32 ομάδων και αυτό καθιστά ανταγωνιστική τη διοργάνωση. Κάθε Τρίτη και Τετάρτη οι ομάδες θα πρέπει να ματώνουν στα παρκέ, για να κατακτήσουν τους βαθμούς και στο τέλος ο απολογισμός».

Για το τι θα ήθελε να βελτιώσει: «Πέρυσι ξεκινήσαμε αρκετά αργά και καταφέραμε ένα μικρό θαύμα. Φέτος, θέλουμε να χτίσουμε τις σχέσεις με τις ομάδες, να βελτιώσουμε την προετοιμασία των αγώνων. Επίσης θα εστιάσουμε στην εμπορική αγορά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x