Ευρώπη

«Κόπηκε» ο Ουαταρά, αποφασίζει ανάμεσα σε Τιλί και Λαμπιρί ο Κολέ!

Στους 13 παίκτες μειώθηκε το ρόστερ της Γαλλίας, καθώς ο Βενσάν Κολέ «έκοψε» τον Γιακουμπά Ουαταρά. Μία θέση «παίζει» ακόμη για το Ευρωμπάσκετ, ανάμεσα σε Τιλί και Λαμπιρί!

Την απόφαση να «κόψει» τον Γιακουμπά Ουαταρά και να μειώσει στους 13 παίκτες το ρόστερ της Γαλλίας πήρε ο Βενσάν Κολέ, μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά της Τουλούζ.

Ο 25χρονος γκαρντ έρχεται από μία καλή σεζόν στη Μονακό, με αποτέλεσμα να «κερδίσει» ένα συμβόλαιο με τους Νετς, αυτό το καλοκαίρι, αλλά ο έμπειρος κόουτς έκρινε πως δεν έχει θέση στην τελική δωδεκάδα που σκέφτεται για το Ευρωμπάσκετ.

Από ‘κει και πέρα, ο τελευταίος παίκτης που θα «κόψει» ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τρικολόρ» θα είναι φόργουορντ. Σύμφωνα με τον Τύπο της Γαλλίας, ο Βενσάν Κολέ αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στο νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Κιμ Τιλί και στον νυν παίκτη του στην Στρασμπούρ, Λουί Λαμπιρί.

Ωστόσο, αυτό θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου τουρνουά προετοιμασίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ, που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα στη Ναντέρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x