Euroleague

Κόπονεν: «Βλέπω τη ζωή αλλιώς μετά το ατύχημα»

Για τον Πέτερι Κόπονεν η επιβίωση και η γρήγορη επιστροφή στη δράση μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε ήταν ένα μάθημα ζωής.

Στις πρώτες μέρες παραμονής του στη Βαρκελώνη ο Πέτερι Κόπονεν λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του, όταν επιβαίνοντας σε ένα ταξί ένα αυτοκίνητο έπεσε με ταχύτητα πάνω τους και τον τραυμάτισε σοβαρά. Ο Φινλανδός γκαρντ όχι απλώς επιβίωσε, αλλά εδώ και λίγες εβδομάδες έχει επιστρέψει στα παρκέ πιο δυνατός από ποτέ.

«Ποτέ δεν περιμένεις πως θα σου συμβεί κάτι τέτοιο. Μετά από αυτό που μου συνέβη βλέπω διαφορετικά τη ζωή. Μαθαίνεις να εκτιμάς τα μικρά πράγματα και να αισθάνεσαι τυχερός που μπορείς να κάνεις αυτό που αγαπάς. Οι πρώτες μέρες ήταν δύσκολες, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, ούτε καν να δω τηλεόραση ή να μιλήσω στο τηλέφωνο. Όμως όταν μου το επέτρεψαν οι γιατροί η σύζυγός μου μου έδειξε τα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβα από όλο τον κόσμο. Η Μπαρτσελόνα ήταν δίπλα μου, τύπωσε ακόμη και μπλουζάκια με ευχές για περαστικά στα φινλανδικά, ενώ ο Ράις έβαλε την υπογραφή μου στα παπούτσια του. Αυτές οι κινήσεις ήταν μικρές, αλλά πολύ σπουδαίες για μένα. Χαίρομαι που πλέον μπορώ και πάλι να βοηθήσω την ομάδα μου», ανέφερε ο Φινλανδός γκαρντ στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x