Euroleague

Κοπόνεν: «Δεν έχουμε άλλο περιθώριο για ήττες»

Σε δεινή θέση σε ότι αφορά το κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας βρίσκεται η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού, Μπαρτσελόνα όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Πέτερι Κοπόνεν.

Μπορεί στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου της Ευρωλίγκας η Μπαρτσελόνα να επικράτησε σχετικά εύκολα του Παναθηναϊκού, ωστόσο η συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν θα έχει καμία σχέση με το αυριανό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, όπως ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ο γκαρντ των «μπλαουγκράνα», Πέτερι Κοπόνεν.

Παράλληλα ο Φινλανδός, σχολίασε την αγωνιστική βελτίωση των πρασινών στα τελευταία ματς αλλά και το ότι η ομάδα δεν έχει άλλα περιθώρια για ήττες μετά από την μέτρια αγωνιστική πορεία στο πρώτο μισό της σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάθε παιχνίδι στην Euroleague είναι δύσκολο και ιδιαίτερα τα εκτός έδρας. Εκτός αυτού, ο Παναθηναϊκός παίζει πάρα πολύ καλά. Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τον καλό ρυθμό που έχουμε και θα πάμε για τη νίκη.

Είχαμε νικήσει εύκολα στο πρώτο ματς, αλλά από τότε ο Παναθηναϊκός βελτιώθηκε πολύ και θα θέλει να μας νικήσει. Δεν έχουμε περιθώριο να χάσουμε πολλά ακόμη παιχνίδια, αν θέλουμε να βρεθούμε στα πλέι οφ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x