Ευρώπη

Κορκμάζ: «Δεν είχα χρόνο συμμετοχής στην Εφές, στόχος μου το NBA»

Τον χρόνο συμμετοχής που δεν είχε στην Αναντολού Εφές, ελπίζει να βρει στην Μπάνβιτ ο Φουρκάν Κορκμάζ, ο οποίος έχει στόχο να πάει στο NBA.

Χαρούμενος στην Μπάνβιτ δήλωσε ο Φουρκάν Κορκμάζ, ο οποίος τόνισε πως ελπίζει εκεί να βρει πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής, απ’ όσο είχε στην Αναντολού Εφές που τον παραχώρησε δανεικό. Στη συνέχεια, ο 19χρονος γκαρντ ανέφερε πως στόχος του είναι να πάει στο NBA, όπου έχει γίνει επιλογή στο ντραφτ από τους Σίξερς.

«Έφυγα από την Εφές γιατί δεν είχα τον χρόνο συμμετοχής που ήθελα. Φυσικά και θέλω να παίξω ακόμη περισσότερο στην Μπάνβιτ. Αλλά, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω αν θα είναι 15, 20 ή 2 λεπτά ο χρόνος συμμετοχής μου. Αυτό είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από τις εμφανίσεις μου», δήλωσε αρχικά ο νεαρός γκαρντ στην ιστοσελίδα «trendbasket» και πρόσθεσε:

«Φυσικά και στόχος μου είναι το NBA. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό και δεν έχω αλλάξει στόχους. Θα συνεχίσω να δουλεύω μέσα στη σεζόν. Θα δω τι βελτίωση θα έχω και θα αποφασίσω στο τέλος της σεζόν, τι θα κάνω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x