Ευρώπη

Κόρνερ: «Δεν ξέρω αν είμαι χαρούμενος που προκριθήκαμε ή έξαλλος που χάσαμε από την ΑΕΚ»

Μπερδεμένα συναισθήματα προκάλεσε στον προπονητή της Μπαϊρόιτ, Ραούλ Κόρνερ η ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ στην τελευταία αγωνιστική του Basketball Champions League.

Διφορούμενα συναισθήματα προκάλεσε στον προπονητή της Μπαϊρόιτ, Ραούλ Κόρνερ η ήττα των Γερμανών από την ΑΕΚ στην τελευταία αγωνιστική του Basketball Champions League.

Και αυτό γιατί από τη μία ο Αυστριακός τεχνικός είναι χαρούμενος που είδε την ομάδα του να περνά για πρώτη φορά σε νοκ άουτ φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ωστόσο από την άλλη έμεινε δυσαρεστημένος που έχασαν ένα δικό τους παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης:

«Συγχαρητήρια ΑΕΚ για τη νίκη. Δεν ξέρω αν πρέπει να είμαι χαρούμενος που για πρώτη φορά φτάσαμε στα πλέι οφ μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης ή έξαλλος που χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι. Διαλέγω το πρώτο. Δίνω λοιπόν συγχαρητήρια στην ομάδα μου, που κατάφερε κάτι τόσο σημαντικό. Όταν βλέπαμε τα ονόματα των ομάδων, που ήταν στον όμιλό μας, έμοιαζε πολύ δύσκολο κάτι τέτοιο, αλλά τα καταφέραμε».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Γκέιμπ Γιορκ:
«Παίξαμε με μια ομάδα που είχε πολλά να χάσει σήμερα. Εμείς κάναμε πολλά λάθη στα
τελευταία λεπτά, που του επέτρεψαν να επιστρέψουν. Τους αξίζουν εύσημα πάντως που τα κατάφεραν. Εμείς είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε στα πλέι οφ και ανυπομονούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x