Ελλάδα

Κοσμά στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Γνωρίζουμε πολύ καλά την Γαλλία»

Διαβάστε τι είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 η Αφροδίτη Κοσμά για την πρόκριση της Εθνικής ομάδας γυναικών στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ.

Πανέτοιμες για τον αυριανό ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ με τη Γαλλία είναι η Εθνική ομάδα γυναικών όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 η Αφροδίτη Κοσμά.

«Πάρα πολύ καλά, μέχρι και πως βγαίνουν από τα δωμάτια. Σε αυτό το επίπεδο και σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει κακή ομάδα», ανέφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Αφροδίτης Κοσμά στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη:

-Για τον αν είναι μια παρέα που διασκεδάζει και χαίρεται το κάθε παιχνίδι:

«Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα. Μπορεί να είναι κλισέ αλλά πραγματικά είμαστε μια παρέα πολλών χρόνων, έχουμε περάσει πολλές στιγμές μαζί και παίζουμε χωρίς άγχος. Παλεύουμε σε κάθε ματς, σεβόμαστε όλες τις αντιπάλους χωρίς να φοβόμαστε κανέναν. Κάνουμε το πλάνο μας μένουμε εκεί και από εκεί και πέρα είμαστε μια για όλες και όλες για μια. Νομίζω ότι όταν βάζει μια τρίποντο δεν το βάζει η Καλτσίδου ή η Μάλτση αλλά όλη η ομάδα».

-Για το πόσο καλά γνωρίζουν την Γαλλία, αντίπαλος της Εθνικής ομάδας στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ:

Πάρα πολύ καλά, μέχρι και πως βγαίνουν από τα δωμάτια. Σε αυτό το επίπεδο και σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει κακή ομάδα. Και η Τουρκία είναι κακή ομάδα με διακρίσεις και με παρουσίες στις 8άδες με παρουσία στους Ολυμπιακούς αλλά εμείς κάναμε το καθήκον μας.

-Για το αν το περίμενε να είναι τόσο εύκολο το παιχνίδι με την Τουρκία:

«Όχι φυσικά και όχι, ποιος να το περίμενε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x