NBA

Κουμάντο κάνουν οι Καβαλίερς!

Εύκολη νίκη για τους Καβαλίερς επί των Ράπτορς με τόσο εμφατικό τρόπο που έκλεισαν στόματα μετά τις δύο ήττες στο Τορόντο.

Εάν κάποιοι μπερδεύτηκαν από τις δύο σερί νίκες των Ράπτορς στο Τορόντο οι Καβαλίερς φρόντισαν να θυμίσουν σε όλους ότι εκείνοι κάνουν κουμάντο στη σειρά των τελικών της ανατολικής περιφέρειας.

Πώς; Στο πέμπτο παιχνίδι, αυτό που έγινε τα ξημερώματα στο Κλίβελαντ όχι απλώς πήραν την νίκη και «κεφάλι» με 3-2 στις νίκες αλλά το έκαναν και με έναν άκρως επιβλητικό τρόπο. Τέτοιο που αποδεικνύει και το τελικό 116-78.

Κορυφαίος για τους νικητές ο ΛεΜπρον Τζέιμς ο οποίος –αν και στην αρχή είχε το μυαλό του να μοιράζει περισσότερο ασίστ- κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι με 23 πόντους έξι ριμπάουντ και οκτώ ασίστ.

Αρκετά καλός και μετά από δύο κακές εμφανίσεις ήταν ο Λαβ ο οποίος πέτυχε 25 πόντους έχοντας μόνο δύο αποτυχημένες προσπάθειες για να σκοράρει.

Από την άλλη πλευρά ο Ντε Ροζάν πέτυχε 14 πόντους και ήταν ο καλύτερος του Τορόντο.

Οι γηπεδούχοι φρόντισαν από την αρχή να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους. Με ένα ξέσπασμα στην πρώτη περίοδο ξέφυγαν με δέκα πόντους διαφορά, (17-7) έχοντας ένα σερί 11-0. Η συνέχεια ήταν ανάλογη. Το ημίχρονο έκλεισε με 65-34 με το Τορόντο να μένει περίπου οκτώ λεπτά χωρίς καλάθι και το τέλος του αγώνα να βρίσκει τους Καβαλίερς να παίρνουν εύκολα τη νίκη.

Κλίβελαντ Καβαλίερς – Τορόντο Ράπτορς 116-78
(Λαβ 25, ΛεΜπρον Τζέιμς 23, Ίρβινγκ 23, Τζέφερσον 11, Τόμσον 9, Σμιθ 7, Φριε 7, Τζόουνς 5, Μοζγκοφ 4, Τζόουνς 2)

(Ντε Ροζάν 14, Λόουρι 13, Βαλανσιούνας 9, Σκόλα 7, Μπιγιόμπο 7, Πάουελ 6, Κάρολ 5, Πάτερσον 3, Τζόσεφ 3, Τόμσον 2)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x