Ελλάδα

Κουμπούρας: «Θα κρίνει πολλά για την έκτη θέση»

Ματς που ίσως αποβεί καθοριστικό για τη διεκδίκηση της έκτης θέσης στην κανονική περίοδο χαρακτήρισε αυτό του Ρεθύμνου με τον Απόλλωνα στην Πάτρα ο Φάνης Κουμπούρας.

Αναλυτικά, όσα έγραψε ο έμπειρος γκαρντ των Κρητικών στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Άλλη μια εβδομάδα πέρασε και μιλάμε μέσα από το blog του ΕΣΑΚΕ!!! Ήταν μια φουλ μπασκετική εβδομάδα με πολύ δυνατούς αγώνες στην Ευρωλίγκα, αλλά δυστυχώς οι ομάδες μας δεν κατάφεραν να κερδίσουν και ελπίζουμε να τα καταφέρουν σήμερα. Επίσης, πολύ καλά παιχνίδια είχαμε και στο Γιούροκαπ καθώς άρχισε η φάση των «16», ενώ ξεκίνησε το συναρπαστικό «March Madness» του κολεγιακού πρωταθλήματος και φυσικά η 20η αγωνιστική της Α1! Από ό,τι καταλάβατε δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση, ούτε… μπάσκετ.

Στα του Ρέθυμνο Αegean τώρα, που το προηγούμενο Σάββατο είχαμε παρά πολύ καλή επίδοση στο παιχνίδι μας με την Ελευσίνα, επιβάλλαμε το ρυθμό μας και από το πρώτο δεκάλεπτο πήραμε μια διάφορα 10 πόντων όπου δεν χάσαμε ποτέ, παίρνοντας μία σπουδαία νίκη, η οποία μας ανέβασε ψυχολογικά.

Στο ματς που έρχεται με τον Απόλλωνα θέλουμε να μείνουμε στις καλές εμφανίσεις που έχουμε τις τελευταίες αγωνιστικές, να πάμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα πολύ σημαντικό διπλό σε μία έδρα που έχουν δυσκολευτεί πολλές ομάδες.

Είναι ένα ματς όπου θα κρίνει πολλά για την 6η θέση και σίγουρα και οι δύο ομάδες θα είναι έτοιμες για μια «μάχη».

Αν η βδομάδα που πέρασε ήταν μπασκετικά ωραία, οι εβδομάδες που θα ακολουθήσουν θα είναι φανταστικές!
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x