Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Κουρέπης: «Με τον κόσμο μας για τη νίκη επί του Ηρακλή»

Κάλεσμα στον κόσμο του Αρκαδικού να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας στον αυριανό αγώνα με τον Ηρακλή στην Τρίπολη απηύθυνε ο Δημήτρης Κουρέπης.

Αναλυτικά όσα είπε ο νεαρός φόργουορντ στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

Ένας μήνας πλέον για σένα στην Τρίπολη. Τι έχεις συναντήσει, ποιες είναι οι εντυπώσεις σου;

Αισθάνομαι πολύ ωραία, το κλίμα της ομάδας είναι πάρα πολύ καλό. Όσο περνάει ο καιρός δένομαι ακόμα περισσότερο με τους συμπαίκτες μου αλλά και το προπονητικό τιμ. Τέλος πιστεύω ότι ο Αρκάδικος και η Τρίπολη θα αποκομίσει αυτό που της αξίζει στο τέλος της χρονιάς με την προσπάθεια που κάνουμε.

Το Σάββατο η ομάδα δίνει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι εντός έδρας, κόντρα στον Ηρακλή. Τι θα δει ο κόσμος που θα γεμίσει το γήπεδο;

Η ομάδα θα κάνει τα πάντα για να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της A2 απέναντι στον Ηρακλή, έχουμε δουλέψει σκληρά όλη την εβδομάδα ώστε να πάρουμε ένα έχει θετικό αποτέλεσμα που θα αφήσει τον κόσμο της Τρίπολης ευχαριστημένο.

Τι μήνυμα στέλνει ο Δημήτρης Κουρέπης στον κόσμο;

Θέλουμε σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας μας το γήπεδο να είναι γεμάτο αρχής γενομένης από αύριο με τον Ηρακλή, ο κόσμος θα βοηθήσει στο να πετύχει κάτι καλό η ομάδα μας και θα είναι ο εκτός παίκτης μας, από τον οποίο θα παίρνουμε ψυχολογία και στήριξη σε κάθε ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x