Ευρώπη

Κούριτς: «Μπορεί να επιστρέψω στις προπονήσεις τον Μάρτιο»

Τον ερχόμενο Μάρτιο εκτιμάται πως θα επιστρέψει στις προπονήσεις της Γκραν Κανάρια ο Κάιλ Κούριτς, ο οποίος τον Νοέμβριο είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης όγκου από τον εγκέφαλο.

Πολύ ευχάριστα νέα τον Κάιλ Κούριτς!

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Αμερικανός γκαρντ είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης όγκου από τον εγκέφαλο και την Παρασκευή (5/2) αποκάλυψε πως η αποθεραπεία του εξελίσσεται ομαλά, ενώ είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στις προπονήσεις της Γκραν Κανάρια τον ερχόμενο Μάρτιο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πέρασα στο επόμενο επίπεδο της αποκατάστασης και πήρα ξανά τα κιλά που έχασα. Ξεκίνησα να τρέχω και πλέον κάνω κάποιες ασκήσεις ενδυνάμωσης για να επιστρέψω σε φουλ αγωνιστική κατάσταση σύντομα», ήταν τα πρώτα λόγια του Κάιλ Κούριτς στον Τύπο της Ισπανίας, όπου στη συνέχεια δήλωσε πως μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες θα μεταβεί σε μία ειδική κλινική της Βαρκελώνης προκειμένου να επανεξεταστεί:

«Θα πρέπει να πάω στην Βαρκελώνη να υποβληθώ σε νέες εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά, τότε θα μπορώ να επιστρέψω στις προπονήσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x