Καλύτερο πρόσωπο περίμεναν στον Πανιώνιο στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, όπως ανέφερε ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας, ο οποίος εκπροσώπησε τους «κυανέρυθρους» στη συνέντευξη Τύπου, στην οποία δεν πήγε ο Βασίλης Φραγκίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για το παιχνίδι: «Προσπαθήσαμε σήμερα, το μυαλό μας όπως είναι στο παιχνίδι με τον Κολοσσό, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς και χρειαζόμαστε τη νίκη. Προσπαθήσαμε να είμαστε στο παιχνίδι όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μπορούσαμε. Είχαμε κάποια καλά διαστήματα στο πρώτο δεκάλεπτο και θέλαμε και να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες που είχαν κάποια μικρά προβλήματα όλη την εβδομάδα, τα οποία δεν μας επέτρεψαν να μείνουμε ανταγωνιστικοί στο δεύτερο μισό. Δώσαμε λίγο χρόνο και σε κάποια παιδιά που δεν έχουν συμμετοχή σε άλλα παιχνίδια. Θα θέλαμε να μείνουμε περισσότερη ώρα στο παιχνίδι, να μείνουμε κοντά στο σκορ, αλλά από τη στιγμή που πήρε ο Ολυμπιακός διαφορά είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψεις. Για εμάς η εβδομάδα που έρχεται είναι πολύ κρίσιμη και το παιχνίδι με τον Κολοσσό ίσως είναι η τελευταία νίκη που χρειαζόμαστε για να μείνουμε στην κατηγορία».

Για το αν προκαλεί απογοήτευση μετά τη βαριά ήττα σήμερα από τον Ολυμπιακό: «Πάντα τα παιχνίδια όταν τα χάνεις με μεγάλη διαφορά στο σκορ, υπάρχει μια αρνητικότητα στην ψυχολογία. Υπάρχει όμως, και αν είσαι πολύ κοντά στο σκορ και χάσεις. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση και στις δύο περιπτώσεις. Είναι λίγο λεπτό το θέμα. Θα θέλαμε να παίξουμε το δεύτερο ημίχρονο καλύτερα και να κλείσουμε το παιχνίδι με καλύτερο τρόπο από αυτό που είδατε. Το γεγονός ότι προσπαθήσαμε από κάποιο σημείο και μετά με ατομικές προσπάθειες να σκοράρουμε. Κι αυτό απέναντι σε μια ομάδα που έχει σώματα, που έχει καλούς αθλητές και είναι δύσκολο αν δεν διαβάσεις σωστά και δεν πασάρεις σωστά, να μπορέσεις να σκοράρεις. Ατομικά είναι καλύτεροι από εμάς σε όλες τις θέσεις και στο ένας με έναν δεν έχεις πιθανότητες να σκοράρεις. Δεν το χειριστήκαμε σωστά. Θέλαμε να κλείσουμε τη διαφορά, αλλά δεν ήταν ο σωστός τρόπος».

Για το πόσο μπορεί να καθορίσει την ψυχολογία του Ολυμπιακού το σημερινόπαιχνίδι ενόψει της αναμέτρησης με την Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ: «Για τον Ολυμπιακό δεν θα είναι κριτήριο το σημερινό παιχνίδι. Αν βοηθήσαμε να βελτιωθεί η ψυχολογία του, δεν ξέρω. Είναι ένας τελείως διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό που έχει μπροστά του. Η Ζαλγκίρις Κάουνας είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά νομίζω ο Ολυμπιακός έχει παίκτες και μέταλλο και ειδικά οι Έλληνες που γνωρίζουν την κατάσταση, αυτοί είναι που θα δώσουν την ώθηση για να μπορέσει να κερδίσει τα δύο επόμενα παιχνίδια και να παραμείνει η ομάδα στους στόχους της».