Euroleague

Κουζμίνσκας: «Δύσκολη, αλλά σωστή απόφαση να φύγω από τον Ολυμπιακό»

Για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό και την εξέλιξη της καριέρας του, μίλησε ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, στο περιθώριο της Media Day της Εθνικής Λιθουανίας.

Η Εθνική Λιθουανίας, άρχισε την προετοιμασία της για το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ του 2021 με αντίπαλο το Βέλγιο και ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο γεγονός πως αποχώρησε από τον Ολυμπιακό λίγους μήνες μετά την μεταγραφή του και συνεχίζει πλέον στην Λοκομοτίβ Κουμπάν. «Επιτέλους, απολαμβάνω το μπάσκετ ξανά. Προηγουμένως δεν μπορούσα να βρω έναν ρόλο στον οποίο να είμαι ο εαυτός μου. Όταν συμβαίνει αυτό στο παρκέ, αλλάζει και η διάθεσή σου. Τώρα πλέον είμαι ήρεμος. Απολαμβάνω ξανά το παιχνίδι. Έχω παίξει για πέντε διαφορετικούς προπονητές φέτος, πλέον είμαι στο σημείο που πρέπει», τόνισε αρχικά ο λιθουανός φόργουορντ και κατέληξε:

«Δεν έχω μετανιώσει που έφυγα από τον Ολυμπιακό. Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση να αφήσω την Αθήνα, να αφήσω μια τέτοια ομάδα και μια τέτοια πόλη. Όμως ήταν η σωστή κίνηση για την καριέρα μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x